Wow, super ze nie bedzie musiala dluuugo lezec. z Ulcia na pewno bedzie ok, skoro juz teraz sterydy dostaje
Dzieki za info!!!!
Martalka , widze ze i ty sie wzielas do roboty
Ja jakbym miala miec to wywolywanie to mi sie termin o 2 tyg do przodu przesunie, bo wtedy to robia w tyg 38. No to wtedy mam 6 tygodni na wszystko.... A tu sie okazuje ze fotelik dla malego ktory mielismy pozyczyc na kilka m-cy nie mozemy pozyczyc
i musimy kupic. A jak kupic to ja Maxi Cosi Cabrio chce z baza bo mam wozek kompatybilny z tym fotelikiem. I musze kupic jeszcze :
-materac do lozeczka,
-poprac i prasowac,
-wkladki laktacyjne,
-ocieplacze na cycki,
-mega podpaski (bo ja z tych duzo krwiawiacych, czesc zakosze ze szpitala ale u nich to takie znow pieluchy wiec lepiej jednak przerzucic sie na cos lzejszego
)
-olejek+lotion dla mnie (mam mega sucha skore zawsze po porodzie, az sie luszczy)
-ekologiczne serwetki do dupci na teren dla bebisa i normalne dla mnie (aby sobie rece przetrzec w szpitalu, czy twarz jak mnie siodme poty obleja, tez typowe dla mnie)
-pampy dla dziecka
-proszek do prania jakis sensitiv bez zapachu najlepiej
ja wciaz czekam na dobra pogode na pranie bo chce suszyc na balkonie a tu dzisiaj mamy jesien za oknem
[ Dodano: 22-02-2012, 09:20 ]
no i jeszcze bym chciala umyc okna, wyprac 2 sofy w salonie bo zamiast kremowych sa bezowe, fuuj i wyprac dywan.... te rzeczy zostawie na ostatni tydzien to moze naturalnie mnie cos ruszy