witajcie. ja się nie odzywałam, bo miałam straszne zmartwienie. robiłam przegląd pieprzyków i jeden bardzo mi się nie spodobał. poszłąm do dermatolog, która mnie tylko jeszcze bardziej zdołowała,że będzie go trzeba usunąć, bo on jej się nie podoba.
więc prędko zapisałąm się prywatne do innego, zeby potwierdzić diagnozę. No i rzeczywiście należy usunąć, ale nie ma pośpiechu
oczywiście naczytałam się o czerniaku i nie mogło mi to wyjść z głowy
w przyszłym tygodniu zapiszę się na usunięcie. A muszę usunąć 3
Dodatkowo usilnie szukam pracy i w ogóle mi to nie wychodzi
odreagowuję to nerwami, wyżywam się na mężu. eh
przez UP to ja pracy na pewno nie znajdę
No właśnie we wtorek Mat kończy rok. Imprezy nie robimy, bo nie ma pieniędzy, pewnie zrobimy w maju dla Olci i przy okazji kupimy prezent dla Mata.
NowaSejana bardzo łądne zaproszenie
magda1614 cieszę się, że wyniki są prawidłowe. A córcia koleżanki to chyba troszkę za gruba jest
nie jest dobrze być takim grubaskiem, bo później całe życie można mieć tendencję do tycia, tak jak ja. Całe moje dzieciństwo przeleciało mi z nadwagą i kompleksami, a schudłam dopiero będąc nastolatką. I do tej pory staję co kilka dni na wadze i pilnuję by nie przytyć. to jest jak obsesja
Mat warzy coś koło 12 kg. Pulpet z niego, lubi sobie pojeść, ale mam nadzieję, że nie odziedziczył po mnie tendencji do tycia
Olcia też jest grubej kości i widzę że teraz się poprawiła, ale u niej może być to wynikiem leków antyhistaminowych, bo ona malutko je i wybrzydza.
tabogucka powodzenia!!!!
Dobrusia, u nas też trzydniówka trwała dłużej niż 3 dni. $ czy 5 nie pamiętam.
Fintifluszka to mam nadzieję, że znajomi szybko znajdą sobie mieszkanie, bo wyobrażam sobie jak musi być Ci ciężko. A czemu to tak długo trwa????jakieś szczególne wymagania mają ????