moja też była sadzana bardzo wcześnie i nie musiałam na spacer zabierać nocnika trawka wystarczałatak go nauczyła bo wczesnie sadzała na nocnik o tak mu zostało, wiesz jak zabawnie wyglada jak idzie z nami na zakupy a pod jej wóżkiem wiecznie nocnik w koszu?????
ale się uśmiałam Dzieci są rewelacyjnebo siusiu pod drzewkiem się robi
no widzisz każde dziecko coś moze "załąpać" on jej nie sika nigdzie, tylko do nocnika i to TYLKO swojego a od koleżanki synek znów jak idzie do babci to sika tylko do wiadra bo ona ma ubikacje na kaltce schodowej i jak zimno to nie puszcza do kibelka na sień i tak sie nauczył czy lato czy zima sika do wiadrabo siusiu pod drzewkiem się robi
miałam z soboty na niedziele wiec już odespałam jutro ide znów na nocizuś a Ty kurdęęę, nie odsypiasz nocki???
niestety a szybciej by zleciała na pewnoizus to ruchu widzę w nocy za dużego nie macie Z jednej strony fajnie
a moje dziecko próbuje na czworakach stać do tyłu zaczyna pełzać
w biedronce były za 29zł takie wypasioneJa muszę sobie wagę kupić Bo nawet nie wiem jak tam moje kilogramy Ale widziałam na allegro fajne w dobrych cenach, bo chciałam tą elektryczną ze szkła i patrze raz w tesco a tam po 70-100zł a na allegro z przesyłką góra 30zł
heheh zdolniachado tyłu zaczyna pełzać
Moja rano leży w poprzek w łóżeczku .mój bąk coraz częsciej sie budzi pod przewijakiem, wstaje w nocy a dziecka nie ma a on śpi w nogach schowany pod kołdrą
ja właśnie taką mamw biedronce były za 29zł takie wypasione
i tego się trzymaj a gadanie ludzie niech sobie wsadzą w ucho wiem ze takie gadanie boli ale Mała jest najważniejsza i tego się trzymaj :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:Przybiera dobrze choć
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość