na szczęście mamy na nia sposób i jakos idzie... wodę podaję jej strzykawka i ona się wtedy cieszy i pije i to ją uratowało przed szpitalem...
Oooo widzisz , pomysłowe. Niestety czasem dzieci mają swoje widzimisię i my musimy wykazać się kreatywnością.
Zdrowiejcie ;)
szkieletorek ja bym się nie poddała, zobacz ile już przetrwaliście i już prawie dotarliście do sedna problemu. Mało która wytrzymała by na takiej diecie.
No nie powiem bo jest mi cholernie ciężko z ta dietą.Mam bardzo mały wybór w jedzeniu.W domu u nas zawsze jest jakiś placek upieczony, ciastka a ja tylko patrze jak oni wcinają. Nie raz już płakałam bo jem w koło to samo i znudziło mi się już to.
Ale potem jak mi przejdzie to jestem z siebie dumna że wytrzymałam i że robię to dla małej.To mi dodaje sił.
Zdrówka dla niej i oby już nocki były fajne i bardziej przespane niż teraz.
mnie marudzą, że na dworze mróz czy plucha,a dziecko na spacerze.
Aaa to do takiego gadania ludzi przyzwyczajona już jestem.Bo to od początku jak tylko wychodziłam na spacery z mała to słyszałam.To mnie już nie rusza a nawet bawi.Jak idę na spacer i widzę że ktoś mnie widzi to w myślach obstawiam czy powie coś na ten temat czy nie hehhe
co do kapania to my juz kapiemy Maje w dużej wannie bo w małej wanience jak jest to tak wszystko dodokoła schlapie
No my nadal w małej ale jest coraz lepiej hihi
Tez już podłogę ścieram chociaż jeszcze nie ma aż tak jak u ciebie . Ale pewno wszystko w swoim czasie
raz kkapaliśmy się we trójkę ja Kuba i Maja i wiecie co zrobila ? kupę w czasie kapieli...
hehehhehe no mojej nie zdarzyło się kupki zrobić do wanny ale siku to bardzo często.Kiedyś jak ja niosłam do łazienki , rozebrana już była i słyszę kap kap a ona siku robi.Tak że taki szlaczek był zrobiony na długości od Lili pokoju do łazienki.
u nas znow zaczal padac snieg

ta pogoda tez juz mnie wpienia

czeka na mnie gora prasowania i do tego zbliza sie @ to mozecie sobie wyobrazic jaki mam nastroj
Uuuu no kiepsko troszku.
Prasować lubię więc możesz mi podrzucić ale za to ramy okienne mi wymyjesz ;)
[ Dodano: 28-02-2012, 11:08 ]
Kwiatunio super zdjęcie w podpisie dziewczynek