Martalka, no gablota pierwsza klasa!!!!!!!! Reszta rowniez
Rybka, no to masz dylemat ja bym chyba wybrala ten sam szpital co dziecko nie znioslabym rozstania
Pisz tylko o sobie i się nie przejmuj. ważne, że dajesz znać co u was słychać. Dobrze, że dobrze!!!iw_rybka, A jak sie nazywa ten twój ginek co w Sławnie by ci robił cc ?
[ Dodano: 29-02-2012, 16:24 ]
hej moje laski
Wczoraj miałam usg by sprawdzic łożysko wody i czy Ulka rośnie wiec wsio ok tylko coś malutko [rzybiera bo na wczoraj miała 2330 wiec od ostatniego usg czyli przez 5 dni tylko 30 gram przybrała. Dziś rano obchód mieliśmy jak codzien i ordynator coś chlapnął że może mnie w przyszłym tyg wypisze ale ja nie chce bo po co żeby zaraz na cc wrócić bo chce mie dociągnąc do 37 tyg teraz bo wyniki spadają muszę zagadać z moim ginkiem że chce zostac bo to tylko tydzień wiec już mi to różnicy nie robi a przynajmniej jestem spokojna o Ulke.
Pozdrawiam was przepraszam że piszę tylko o sobie ale net tu w szpitalu mi tak wolno chodzi że mnie cholera bieże
- ani ja,juz pare dni roznicy mi nie robi,no i klopot,bo jedno dziecko urodzone Gdansk,drugie Koszalin a trzecie Slawnonie znioslabym rozstania
- Danes,wlasnie z nim dzis o Tobie rozmawialam Mowilam,ze moja kolezanka z cholesteza tam lezy - a on na to - "ah to ta? czasem jej USG robie"iw_rybka, A jak sie nazywa ten twój ginek co w Sławnie by ci robił cc ?
masakra, jaki ten swiat malyCytat:
iw_rybka, A jak sie nazywa ten twój ginek co w Sławnie by ci robił cc ?
- Danes,wlasnie z nim dzis o Tobie rozmawialam Mowilam,ze moja kolezanka z cholesteza tam lezy - a on na to - "ah to ta? czasem jej USG robie"
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość