Dzień dobry!
Nas od rana przywitała mgła

pochmurno,ale ciepło, na spacer mimo wszystko pójdziemy!
Maksiol coraz lepiej śpi, już się nie gmyra przez sen, znacznie mniej mnie budzi, wszystko wraca do normy, juhu
A dziś rano jak się obudził był tam szczęśliwy, że skakał z jednego boku łóżeczka na drugi, jak taki zajączek, no ale nazwisko zobowiązuje

to i się chichrał przy tym, aż by się udusił! Już mu przeszło to łażenie za mną
Co do roczku to ja robie w kosciele Filipkowi tez robiłam i u mnie jest taka tradycja ze najpierw idziemy na msze z dzieckiem a potem zapraszamy gosci do siebie.
No właśnie miałam Wam pisać, że w mojej rodzinnej parafii też tak jest. W pierwszą niedzielę miesiąca jest msza i błogosłąwiństwo dla rocznych dzieci. Pojedziemy, ale nie wiem czy w tym samym dniu zrobimy roczek, jeszcze nie wiem kiedy.
Maksio pije 3 razy mleko i raz kaszkę, czasem 4 razy mleko i sporadycznie w nocy jak nie dopije w dzień, ale nie wiecej niż 100ml. Oprócz tego obiadek, czasem parówka jajeczko, owoce, czasem robię kisielek z malinek mojej babci, małe ilości chlebka
Mariola_Larose, hehe duży ten Twój Igorek

Mój chudzielec nosi od 68 do 74, niektóre 74 jeszcze za duże. A ciuszki z USA ma na 6-9 miesięcy, bo tam inna rozmiarówka podana w miesiącach i kilogramach.
Emilka, Ty robiłaś kiedyś Red Velvet Cake nie?? Dobry? Gdzie można kupić ten barwnik?? Mój tata ma niedługo 50-tkę chce mu upiec. Jest co prawda na diecie optymalnej, ale może zrobi wyjątek od reguły
jeszcze jej to doskwieralo jak mezatka juz byla
Nie powiem co sobie pomyślałam