Cześ dziewczynki,
ja mamę oddelegowała, wkurzyłyśmy się tylko, bo na internecie nie było żadnej wzmianki o zmianie godziny porannego autobusu i przejechałyśmy się nadaremno i koniec końców pojechała dopiero o 14.50 i będzie tam dopiero na 20
, no ale trudno...
Kupiłam chusteczki nawilżane, to jest mój aż 4 zakup dla Maleństwa - pełne szaleństwo, nie ma co, muszę jeszcze wtym mies. pokupowac parę rzeczy i Damianowi też, gł. buty, bo za chwilę ciepło się może zrobic, portki jeszcze by mu się przydały w ogóle zaś mi śmignął, co go trochę poobkupuje, to przychodzi taki dzień że zastanawiam się jak to się stało, że większośc mała
biedna Agasio, że je przetrzymają, z drugiej strony lepiej te 2 dni zaczekac, niż potem żałować, choc sama wiem jak to jest, bo pamiętam jak Piotrkowi ryczałam w kiblu, że chce do domu jak mnie wypuścic nie chcieli po porodzie
Asia, szkoda że Cię wygonili do domku, ale postaraj się mimo wszystko za bardzo nie zamartwiać, nastaw się że będzie dobrze - nie ma innego wyjścia, musi byc!!
Jagoda, oj Ty niedobra tak nas tu trzymac w niepewności, my już myślimy coraz odważniej, że się sypłaś a Ty se ot tak po prostu odpoczywasz...
[ Dodano: 02-03-2012, 18:43 ]
wisnia, może pepek Cię boli dlatego że jak piszesz wywaliło Ci go a co za tym idzie skóra się ponaciągała?