Ja też nie narzekam na swój wygląd raczej, ale po prostu lubię się sprawdzać w takich wysiłkowych zadaniach Lubię sobie właśnie taką wysoką poprzeczkę stawiać sprawdzającą moją wytrzymałość i patrzeć czy mi się udaje
No i witam Was sobotnio. Chciałam się wybrać na basen (tak sobie z rańca postanowiłam), ale gdzieś mi czepek wcięło i znaleźć nie mogę
W końcu znalazłam ten czepek i już jestem po basenie
ja jak już idę na basen, to się do sauny od razu pcham i nie wychodzę:)
Ja nigdy z sauny nie korzystałam, chyba nie ma nawet w mojej najbliższej okolicy niestety. Ale nie ukrywam, że bardzo bym chciała spróbować. Tym bardziej jak tak zachwalasz
Co tam u Was kobitki?
Ja niedługo wyruszam z domu w stronę szkoły.. na próbny praktyczny egzamin zawodowy. Stresuję się jak nigdy Bo co prawda to już któryś z kolei nasz próbny, ale ten jest już taki "oficjalny", z zachowaniem wszystkich wymogów i ogólnie ma być wszystko tak jak na tym prawdziwym już. Trzymajcie kciukasy
Hahaha, dziękuję surtsey
Ja to się zawsze bałam i boję dentystów, a jak na złość zęby mi stosunkowo często szwankują. A idę dopiero jak mnie już tak bardzo boli, że nie idzie ujechać. Wiem, że to głupie, bo tak czy inaczej u dentysty wtedy zawsze ląduję i to czym później tym z większym bólem, ale jakoś tak już mam
No to ruszam, na podbój atelier i pracowni komputerowej, będę wieczorkiem i zdam relacje