- heheeee, nieeeee....
- no niestety,niektore babeczki siedza na L4,to z nudow pisza na wspolnym terminie,a potem rzucaja sie w wir opieki nad maluszkiem,spacerki,kupki itd i jesli maja w poblizu druga mame,taka z reala,to wola spotkac sie w parku niz w siecidopioero na noworodkach się łączyłyśmy po 2 miechy bo tam mniejszy ruch
- ja tez poczatkowo nie pisalam,jak Zuzie urodzilam,bo bylam obrazona na caly swiat za to co mnie spotkaloiw_rybka, ja przy smyku miałam trochę zmarttwien przez pierwsze 3 miechy
oj nie dziwię się. a tak a propos to od nas jakieś złotóweczki już dla Zuzi w picie wpisane. nie jest tego dużo ale grosz do grosza...fajnie że mozna ten procent podarować, szkoda że nie 10%,bo bylam obrazona na caly swiat za to co mnie spotkalo![]()
![]()
- a moj uwielbia autka i mimo,ze ma tegomase,to kazde nowe przez kilka dni jest tym ulubionym i zajmie go na trochemojego smyka na dłużej to tylko puzle i klocki zainteresują
- heh,no Andrzejek nasz czasem wozi swojego ukochanego pieska w wozku Zuzion by sie z lalki i wózka ucieszył.
- dziekia tak a propos to od nas jakieś złotóweczki już dla Zuzi w picie wpisane.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość