cześć
Byliśmy z Krzysiem dzisiaj u mnie w pracy, śmiał się do wszystkich i zaczepiał-jak tatuś

kierowniczka podpisała mi urlop do końca tygodnia-wyrozumiała bardzo jest, ale widziałam, że dziewczyny złe, a same mają dzieci

doradzały mi, żebym nianię zatrudniła, albo dała Krzysia do żłobka

ja chciałabym pójść na wychowawczy na próbę na pół roku i w tym czasie zacząć działać z paznokciami, jak będą chętne, to chciałabym otworzyć salonik i pracować na swój rachunek, bo sąd mnie wykańcza głównie psychicznie
Koroneczka 
pycha

za 10 miesięcy Maksia

mój młody też wstawał ok 6 na mleko i spał jeszcze do ok 8, a teraz wstaje o 6 i spać idzie dopiero po 8 albo o 9, ogólnie bardzo przestawiło mu się spanie, w dzień śpi rzadziej ale dłużej, co akurat mnie cieszy

szkoda, że od decyzji nie możesz się odwołać
Ania Krzysiowi dzisiaj przebiła się druga górna dwójka

a jak tam mąż, nadal taki potulny?
Patrycja duże plamy zmywam najpierw zimną wodą, namydlam tym mydełkiem i zostawiam na dłuższy czas, jak plama uporczywa to zmywam znowu zimną wodą i jeszcze raz mydełko, później normalnie piorę w płynie w pralce i ładnie wszystko schodzi. Krzysiu jak nie śpi, to też nawołuje

leży na brzuchu i tak wysoko podnosi się na rękach, że głowa zza łóżeczka mu wystaje i krzyczy na nas

Filipek nie czuje się widocznie jeszcze do końca pewnie, ale niedługo na pewno pójdzie sam albo chociaż za jedną rękę

trzymam kciuki, żeby rana się szybko zagoiła
Emilia zdrówka dla dzieciaczków

daj znać co powiedział lekarz.
więcej nie pamiętam