hej,ja dopiero teraz,bo od rana z malym u lekarza,fryzjera,zakupy,obiad itp
Martalka - a widzisz ,mi wlasnie o te sprzety chodzilo,ze w szpitalu maja nkubator itp,nie wiedzialam,ze w domu tez to bedziesz miala
jagoda - babcia zarabista

Kabarecik zlota jesien
justyna - przymulenia wspolczuje ale wazne,ze mozesz siedziec w domu juz
Myszka - no prosze,to beda razem swietowac 18 kwietnia
wisnia - ja tez bylam w ciazy jak bralismy koscielny,bo 8 kwietnia bralismy cywilny - taki tylko dla nas,bez rodzicow,rodziny - tylko my i swiadkowie a potem impreza w dyskotece ze znajomymi,ktorzy o fakcie zostali poinformowani w ten sam dzien

Rodzicom tez dopiero po slubie powiedzielismy
No i zaraz zaklepalismy pierwsza wolna date na koscielny,a to byl dopiero 2 wrzesien

A staranka zaczelismy juz w lutym przed slubem ( ale data w urzedzie byla zaklepana)

w sierpniu zaszlamw ciaze ale tez szalalam na weselu jak dzikus,az mama moja na mnie krzyczala

Ale Andrzejkowi nic sie nie stalo

Tylko nie moglam nic jesc,tylko pilam i pilam
Gusia,Syliwa
- nie wiedziałam, że to lekarz coś zaproponuje, myślałam, że samemu trzeba o to zadbać.
- nie nie,to lekarz zaleci,bo to zalezy tez od tego czy dziecko bedzie jadlo sama piers,czy sama mieszanke
ahhh marzenia
- no wiesz,one nic nie kosztuja
Moje dzieci dzis energia rozpiera,mam chcec ich pozabijac

Dobrze,ze babcia jest
A tak w ogole to mam refleksje
- no tak,ale moj przedszkolak umyje sobie raczki i nie poci sie tak bardzo i nie sika sobie do majtek,a po kupie tez wyciera mokra chusteczka pupe,a moje noworodki ulewaly,tzn Andrzej ulewal i nie bylo szans,zeby go nie kapac codziennie,bo w tych faldach sie zbieral smrodek - kazde cycanie to byla glowa mokra - bo to wysilek jak przebiegniecie maratonu,do tego te slodkie faldki w ktorych sie zbieraja brudy - kazdy takiego maluszka chce na raczki,a to pocalowac i ja jakos tak w glowie mam juz poukladane,ze maluszek musi byc codziennie kapany

Co nie oznacza wcale,ze jak jest chory czy np jak z Zuzia wiedzialam,ze w nocy jade na tursnus,to nie kapalam,bo balam sie,ze bedzie chora i nie rwalam z tego tytulu wloskow z glowy