Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 mar 2012, 17:22

dobrze ze dzis masz wizyte... moze lekarz sam cos ci zaproponuje na przyspieszenie :ico_sorki:
Znając jego powie, że mam jeszcze dużo czasu :-D :-D :-D

Nic muszę czekać, sama sobie tego porodu nie wywołam niestety...!
Ale powiem Wam numer, bo w sobotę rozmawiałam z weterynarzem, mówił, że ma trochę zbędnej oksytocyny :-D więc jak będę w potrzebie mam dzwonić :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 mar 2012, 17:25

że ma trochę zbędnej oksytocyny :-D
:ico_szoking: a w jakiej postaci ona jest ?

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 17:26

kingoza, a u ciebie jak?

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 mar 2012, 17:30

kingoza, a u ciebie jak?
u mnie bez zmian ... :ico_noniewiem: zobaczymy co lekarz mi jutro powie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 mar 2012, 17:31

:ico_szoking: a w jakiej postaci ona jest ?
Żartowaliśmy sobie ..., bo zwierzaki też dostają ją podobno przy porodach :-) No miał ją w zastrzyku.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 mar 2012, 17:34

kurna ale mam zaleglosci :ico_olaboga:

su - rozek i w maju sie przyda,nie zapominal,ze te maluchy to straszne zmarźluchy na poczatku :ico_oczko:

ancurek - a kiedy masz teraz wizyte i usg?

asiab - wspolczuje tescia :ico_zly: A Ula sliczna :ico_brawa_01:

evelka - ja mam nadmiar tluszczku na samym dole,po Zuzi a Szymona czuc w calej okazalosci i brzuch teoretycznie twardy ale jak mi sie macica stawia,to nawet ten tluszczyk na dole ciagnie,wiec to czuc :ico_sorki: :ico_sorki:

Justynka - zdrowia :ico_sorki:

biniu - moj tez zawsze na koncowce pytal,czy czasem nie rodze,bo mu sie do pracy nie chce :ico_oczko:

kingoza - ufff jak ulga,ze ten beton juz lezy :ico_oczko:

sylwia - super brzuszek :ico_brawa_01:

mamazuzy - mam podobne zdanie jesli chodzi o zabawe z dzieckiem - mam kolezanke,ktora ma tylko jedno dziecko i wszystko pod to dziecko uklada - teraz jedzenie,potem zabawa,wycinanie,spacer,obiad,rower,kasiazeczki itp itd i ona wciaz na uslugach dziecka,czasem mi jej zal ,bo ona na sama mysl,ze to dziecko chore i bedzie musiala z nim w domu siedziec,juz sie denerwuje,bo wie,ze to dziecko ja zameczy :ico_puknij:

Ja jej dzis mowie,ze moja Zuzia ma faze i od 9 siedzi na huśtawce i nie chce zejsc,to ona w szoku ( byla 11 ),ze jej sie w glowie nie miesci,ze dziecko samo moze tyle czasu siedziec - a Zuzka wniebowzieta,bo viva grala,ona sie bujala i heja :-D

dzwoncu - jak to gin chcial cie kalendarzyka uczyc?

A ja bylam w poradni diabetologiczne,spadlo mi kolejne 0,5 kg,wiec sie ciesze. Cukry mi wariuja,bo pani powiedziala im wyzsza ciaza,tym wieksze zapotrzebowanie i wieksze jazdy,wiec absolutnie nie mam sie martwic - dietka dalej,i teraz juz mam 3xdziennie insuline w brzusio :ico_zly:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 17:46

spadlo mi kolejne 0,5 kg
to ile teraz wazysz?
teraz juz mam 3xdziennie insuline w brzusio
a wczesniej ile razy mialas?

moje dziecko caly czas by serki homogenizowane jadlo i caly czas do lodowki mnie ciagnie. a ja mowie ze nie. wiec non stop ryk.
musze isc do piwnicy po ziemniaki dla meza na obiad ale mi sie nie chce

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 mar 2012, 17:48

Żartowaliśmy sobie
aaa a ja myslalam ze on na powaznie :wpale: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 mar 2012, 17:51

to ile teraz wazysz?
- 90 kg :ico_oczko: Ale pierwszy wpis w karte ciazy mam 88 kg :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:Troche mi sie przytylo jak sie staralismy o Szymona :ico_noniewiem: Mysle,ze jak urodze to bede miala mniej niz na starcie - u mnie najgorzej z udami,jak u ciebie - ale zrzuce i to :ico_oczko: Bede po porodzie dalej trzymac aktualna dietke :ico_sorki: No i mi nikt nie wierzy jak mowie,ze waze 90 kg :ico_noniewiem: Mam 172 wzrostu i jakos ta waga mi sie rozlewa :ico_oczko:

A insuline mialam 2 x dziennie,zwiekszyla mi do 3 :ico_sorki:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2012, 18:27 przez iw_rybka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 18:12

Franek ma gorączkę no i pięknie jutro z dwójką dzieci w domu :ico_zly: :ico_olaboga: a ten mój synek mamusi wisi na mnie i kaszle mi prosto w twarz :ico_olaboga: :ico_chory:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”