kurna ale mam zaleglosci
su - rozek i w maju sie przyda,nie zapominal,ze te maluchy to straszne zmarźluchy na poczatku
ancurek - a kiedy masz teraz wizyte i usg?
asiab - wspolczuje tescia
A Ula sliczna
evelka - ja mam nadmiar tluszczku na samym dole,po Zuzi a Szymona czuc w calej okazalosci i brzuch teoretycznie twardy ale jak mi sie macica stawia,to nawet ten tluszczyk na dole ciagnie,wiec to czuc
Justynka - zdrowia
biniu - moj tez zawsze na koncowce pytal,czy czasem nie rodze,bo mu sie do pracy nie chce
kingoza - ufff jak ulga,ze ten beton juz lezy
sylwia - super brzuszek
mamazuzy - mam podobne zdanie jesli chodzi o zabawe z dzieckiem - mam kolezanke,ktora ma tylko jedno dziecko i wszystko pod to dziecko uklada - teraz jedzenie,potem zabawa,wycinanie,spacer,obiad,rower,kasiazeczki itp itd i ona wciaz na uslugach dziecka,czasem mi jej zal ,bo ona na sama mysl,ze to dziecko chore i bedzie musiala z nim w domu siedziec,juz sie denerwuje,bo wie,ze to dziecko ja zameczy
Ja jej dzis mowie,ze moja Zuzia ma faze i od 9 siedzi na huśtawce i nie chce zejsc,to ona w szoku ( byla 11 ),ze jej sie w glowie nie miesci,ze dziecko samo moze tyle czasu siedziec - a Zuzka wniebowzieta,bo viva grala,ona sie bujala i heja
dzwoncu - jak to gin chcial cie kalendarzyka uczyc?
A ja bylam w poradni diabetologiczne,spadlo mi kolejne 0,5 kg,wiec sie ciesze. Cukry mi wariuja,bo pani powiedziala im wyzsza ciaza,tym wieksze zapotrzebowanie i wieksze jazdy,wiec absolutnie nie mam sie martwic - dietka dalej,i teraz juz mam 3xdziennie insuline w brzusio