Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 mar 2012, 11:57

czytalam wlasnie jak watek sie rozkrecał :) jak agasio asiab dzwoneczek i brodzikowa sie dowiedzialy o ciazy :) :ico_brawa_01: a teraz juz tula maluszki

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

20 mar 2012, 11:58

Witaj Rybko :-D
już niedługo i Ty Kochana utulisz Szymusia, czas tak szybko leci. Olcia ma juz dizś 3 tygodnie !!!

[ Dodano: 20-03-2012, 10:59 ]
czytalam wlasnie jak watek sie rozkrecał :) jak agasio asiab dzwoneczek i brodzikowa sie dowiedzialy o ciazy :) a teraz juz tula maluszki

Awatar użytkownika
Sylwia

20 mar 2012, 11:59

:ico_olaboga: juz 3 tygodnie ????? jej ale leci..szkoda ze mi tak nie leci :) :ico_brawa_01: bravo za 3 tydzien :)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 mar 2012, 12:00

wiśnia, ja jestem za naklejką nr 2 lub 3. ale 3 zdecydowanie ładniejsza. a obie dziewczynki będą razem mieszkały w pokoju? może każdej inna naklejkę? Zuzi np. nr 3 koło lożeczka, a Karolince nr 2.

i ta naklejke bym w tym ciemnym różu zrobiła.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2012, 12:06

tak beda razem w pokoju a 2 duzych naklejek nie moga byc bo ten pokoik jest naprawda malusi i bedzie nackane a chce jeszcze w ramkach porozwieszac zdjecia. no i zuzia jak sie urodzila dostala taki dyplon ze znaczeniem swojego imienia i mam nadzieje ze Karola tez taka dostanie

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 mar 2012, 12:06

a jak szybko czas leci z dzieciątkiem, jakby rakieta smigac na ksieżyc.
- no wlasnie,troche za szybko chyba nawet :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Dzis nawet polozna do mnie mowila,ze jej ta moja ciaza smignela :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sajurka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

20 mar 2012, 12:35

Witam
Widze że niektore z Was maja maluszki przy sobie - gratuluje.:)
Tym co jeszcze termin maja przed soba - zycze sił . Aby wytrwały dzielnie.

Ja byłam ostatnio w szpitalu, to juz 3 raz.. ogolnie ok, mam sie tylko oszczedzac, szyjka skrocona 50 % i miekka. Mam nadzieje ze wytrwam te chocby 4 tyg. do 36 tyg.

Pozdrawiam Was i sciskam.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

20 mar 2012, 12:36

Dzień Dobry,
Bibiu i Kingoza trzymam za Was kciuki, zwłaszcza Biniu za Ciebie aby ten Twój mały za długo nie testował Twojej cierpliwości :ico_oczko:

Rybko, fajnie że u lekarza wszystko dobrze i może tak jak mama_zuzi pisze brakuje im do "normy" to Cie namawia...
aaa noi dla mężą :ico_brawa_01: za wystrojenie córy

Wisnia, mi się podoba 1 i 3, noi kolor może faktycznie ciemny róż żeby był dobrze widoczny :ico_oczko:

Ja dziś nie wyspana, raz Damian wstał o 6, dwa nie mogłam coś spac, już 2 dzień z rzędu obudziłam się kole 4 nad ranem i spac nie mogłam...
a potem ledwo funkcjonuję :ico_olaboga:

Dziś jak pojadę po Damian to zaniosę kartę zgłoszenia, byłam wczoraj w pracy podbiłam (L4 zawiozłam przy okazji) akt urodzenia przygotowany + nasze dowody - taki wymogi

Musze się Was poradzic, może coś podpowiecie, mam problem z Damianem tego typu, że mają w grupie takiego bardzo niedobrego chłopca-bije dzieci, robi na złośc, przeklina, krzyczy, panie sobie z nim nie mogą poradzic codziennie jest matka na dywaniku, noi jak na początku denerwował moje dziecię tak teraz wpatrzony w niego jak w obrazek, noi odkąd mamy "etap fascynacji Kacprem" moje dziecko zmieniło się bardzo, można po 10razy powtarzac, zaczął mi wymachiwac ręką lub uderzac jak sie mu czegoś zabrania, nie da sobie nic powiedziec, bo zaraz fochy i złości, pytałam kiedyś w przedszkolu czy jest niegrzeczny, ale pani mówiła, że nie choc też zauważyła, że Damian z Kacprem się skolegował, no a wczoraj pani mówiła, że Damian nie słucha, obiecuje że będzie greczyzny i na obiecankach się kończy - tak jak w domu, i co gorsza robi się agresywny w stosunku do dzieci....
Ja już nie wiem jak mam do niego trafiac, tłumaczę, próbuję wyjaśnic, mówię że za chwilę inne dzieci też się przestaną z nim bawic jak on taki niedobry ale dla niego najwazniejsze, że Kacper bedzie się z nim bawił i co najlepsze ten chłopiec go bije, a on nic :ico_szoking: i tak "wraca" do niego....
Ja już normalnie nie wiem co robic,

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

20 mar 2012, 12:44

Hej :-D No właśnie, pytanie za 100 punktów- kto to jest Kamila_toruń :ico_wstydzioch:
wiśnia mi się też 3 podoba najbardziej, ale nie wiem czy fiolet nie "zginie" na jasnym fiolecie.. ja mam jasno żółtego puchatka na mandarynkowej ścianie i niby ładnie ale tak w ogóle się nie odbija... ale to tylko moje zdanie :ico_oczko:
evvelka no naprawdę zapracowany dzień masz, nie za dużo obowiązków sobie narzucasz?? :ico_oczko:
Sylwia ja Ci powiem że mi póki co strasznie szybko ciąża zleciała.. nawet nie wiem kiedy :ico_wstydzioch:
no bo my dziś kończymy 38tydzień :ico_szoking: od jutra 39 tydzień ciąży :ico_tort:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 mar 2012, 13:03

sajurka - a wlasnie myslalam o Tobie ostatnio,bo gdzie sie natknelam na Twoj post - szkodamze juz 3 raz w szpitalu bylas - ale jak mus to mus :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

mysza - ja sie budze ok 3 i tez zansac nie moge przez godzine czy dwie :ico_zly:

Co do sytuacji w przedszkolu,to nie we co ci doradzic,Andrzejek tez lubi takiego lobuza w swojej grupie ale az takiego wplywu na niego nie ma :ico_sorki: Pogadaj w przedszkolu z pani,niech cos podpowie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
kto to jest Kamila_toruń :ico_wstydzioch:
- obstawiam,ze to kamila z Torunia :-D
od jutra 39 tydzień ciąży :ico_tort:
- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”