Witam
ja ostatnio na nic czasu nie mam
robię wszystko jak mała nie śpi,ale ta skubana ciągle do nogi się uczepi jak coś robię,gdzie nie stanę to zaraz pod nogami się wciska i do szafek leci
śpi za to tak czujnie,że wtedy nic nie robię,albo tylko pranie wywieszę czy do kompa na troszkę
normalnie oszaleć z tą moją małą małpką można
wczoraj sobie zabawkę w tv znalazła-stała i wciskała guziki
Hania teraz nie chce się z nią bawić,a raczej chce wtedy kiedy któreś z nas siedzi przy Milenie
na obiadek dzisiaj krokiety będą a dla Milenki naleśniki z twarożkiem
patrycja_g foteczki super
Koroneczka fajnie,że bratanki takie grzeczne i śpioszki
u nas antean radiowa jest może ze 100 m dalej od nas,ale to się zapytamy montera czy tu zasięg będzie dobry,bo tak patrząc to nic sygnału nie powinno zakłócać
dowiem się w czwartek
Murchinson ale się strachu najadłaś
dobrze,że nic wam się nie stało
mała spała od 11 do teraz,w sumie 15 minut temu już wstała
zrobiła sobie w nocy godzinną pobudkę na kupkę...ale za to pospała do 8.30
zatkało mnie jak na zegarek spojrzałam
Hania za to o 6.20 wstała na siku a że A już nie było to położyła się do mnie i jeszcze obie zasnęłyśmy,obudziła nas Milenka wołaniem "eeeee"
[ Dodano: 20-03-2012, 14:05 ]
no i zapomniałam się pochwalić zdolnościami nowymi
Miluś robi już papa, jak powiem daj buziaka to otworzy dziubka jak może i wtedy całuje
jak powie się "zrób a" to też otwiera dziubek - przynajmniej przyda się do lekarza jak w gardełko trzeba będzie zajrzeć
,rozumie jak się powie do niej żeby coś dała,no i jak mówię,że coś jest "be" to ona to powtórzy i wyrzuca z ręki,albo patrzy na mnie i czeka aż sama jej zabiorę