oj, to prawda. W przychodniach, szpitalach, same święte krowy siedzą, począwszy od rejestratorek, co to kuźwa ważniejsze od specjalistówBo sie nikomu nie chce starać bo po co, nawyżej pacjent pójdzie prywatnie. i to jest straszne.
Kochana nie pamiętam ile twoja ma wagi.Przypomnij mi.kurczę to zaczynam się martwić waga mojej malutkiej
A może jeszcze jeden jej wychodzi ?Bo u Oliwki ząb już jest a wczoraj to tak wyła z bólu że masakra
hehe ja tez pierwsze 2-3 noce Lili ciągle się budziłam i sprawdzałam czy z nią wszystko ok.Pierwsza noc doriana w nowym pokoju dość dobrze, wstawałąm ze 2 razy na karmienie, a ze 4 by sprawdzic czy oddycha, hehehehe wiec jest dobrze, łóżeczko mu się podoba:)
no niestety tak jestelibell napisał/a:
Bo sie nikomu nie chce starać bo po co, nawyżej pacjent pójdzie prywatnie. i to jest straszne.
oj, to prawda. W przychodniach, szpitalach, same święte krowy siedzą, począwszy od rejestratorek, co to kuźwa ważniejsze od specjalistów Ale co tam, polski pacjent cierpliwy, poczeka, posiedzi albo pójdzie prywatnie.
moja wazy 7100g z tym, że Majeczka bedzie miala teraz 8 miesięcy a Twoja dopiero skończyła 5, hm chyba zaptyam lekarki następnym razem.Kochana nie pamiętam ile twoja ma wagi.Przypomnij mi.
Moja dziś była ważona i wazy 6100g tak że chyba mniej niż twoja ale rozwija się ok więc nie ma się czym martwić.
No wiesz ale moja ostatnio przybiera max 500g na miesiąc i trzeba brac to pod uwagę że teraz coraz mniej będą przybierać.moja wazy 7100g z tym, że Majeczka bedzie miala teraz 8 miesięcy a Twoja dopiero skończyła 5, hm chyba zaptyam lekarki następnym razem.
no się okazało że idzie drugimarcz89 napisał/a:
Bo u Oliwki ząb już jest a wczoraj to tak wyła z bólu że masakra
A może jeszcze jeden jej wychodzi ?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość