Trzymam się, trzymam póki co nie mam wyjścia, mam tylko nadzieje ze wkoncu dorosnieHej dziewczyny,
Najpierw kilka slow do evvelki. Kochana jak przeczytalam to co napisalas o swoim partnerze to az mnie scielo po prostu... i ja narzekam na swojego faceta? JA jestem osoba po przejsciach (rozwodzie) i mam alergie wrecz na takie zachowanie. Poki co jak nie masz gdzie sie podziac to zacisnij zeby, ale jak tylko przejawi do ciebie cien agresji czy do dziecka to dzwon na niebieska linie i spieprzaj od niego. A on jest winny placic ci alimenty nawet jesli jestes "tylko" w ciazy wiec postrasz go trche. bo to ze nie macie slubu to akurat plus dla ciebie. A co on myslal ze posiadanie partnerki i dziecka to zabawa w dom??? Powiedz mu ze czas jest wyjsc z piaskownicy, zabawa sie skonczyla i zaczelo prawdziwe zycie! Trzymaj sie kochana!
-. zaden tam galop
- brawo dla Pana. i powiedzial ze kobieta w ciazy nie powinna stac w kolejce
- nie wiem,ale jak ci pomagalo,to kilka kropel nie zaszkodzi takiej wysokiej ciazy chybaPS. powiedzcie czy w ciąży mogę brać amol ?
- i fajnieChoc co tam pakowac jak na porodowce to sie spedza kilka (-nascie) godzin a na poloznictwie max 1 dobe i do domu wyganiaja
wiesz.. ja chyba to czulam ale nie jestem pewna czt to TO na jednej wizycie mala byla glowka w gore po kilku dniach czulam jakby mala miala mnie rozerwac doslownie , przylozylam reke do brzucha u czulam jak wszytsko sie obraca i przewraca ... i potem juz przeszlo i na kolejnym badaniu mala byla juz glowka w dol .. do bylo ok 7/8 miesiaca i tak juz pozostala i juz nie czuje zadnych boli .. no chyba ze ma ochote mnie potorturowac i rozciagac raczki czy nozkijak dziecko obraca sie głowka w dół to czuc to ze sie przekreca??
zostal ostatni miesiacwskoczylo mi ostatnie okienko ,
wybacz ze zapytam, a z obecnym pratnerem jestes po slubie ??JA jestem osoba po przejsciach (rozwodzie)
fakt choc ma czasem takie dni ze mam ochote do to taka maruda ze szok no gorzej niz babaKingoza, wow, twoj T ma dobre serducho. Ten kto ma dobre serce do zwierzat zazwyczaj jest fajnym czlowiekiem!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość