hej
i mamuśki!
My dzis zaliczylimy spacerek, malutka śpi smacznie. Wczoraj była pierwsza kąpiel, przy której nie było darcia !!!
Rybko- zaniepokoiłas mnie, uważaj na siebie kochana, poprawy zdrówka życze
Sylwia- a moze lepiej do lekarza idz z tym katarem, zeby Ci na zapalenie ucha nie przeszło, u mnie tak było w grudniu.
Evelka- ja tez czułam, jak malutka mi sie przekręciła, taki ból,jakby ktoś mnie obił kijem w dole brzucha i pachwinach. Na szczęście na drugi dzięń było juz ok.
Binius- z tymi snami to masakra, współczuję, też tak miałam, same horrory mi sie śniły, okropność. Zycze żeby jak najszybciej Cię wzieło! Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród :ico_prezent:
Resztę pozdrawiam , bo nie pamiętam co przeczytałam i co komu odpisać.
Nie wiedziałm, ze tak ciezko mi bedzie sie ogarnoć jak mała sie pojawi. Juz zapomniałam ile czasu zajmuje karmienie piersią. Z niczym sie nie wyrabiam, jak ugotuję obiad to reszta w plecy, jak poprasuję to obiadu brak, dodatkowo juz mnie z lekka zaczynaja wkurzac te wizyty do małej i gadanie o wszystkim i o niczym, mam nadzieje, ze to juz powoli sie skończy, Wczoraj na przykład była piękan pogoda, mieliśmyu iśc na sapcer a tu od 12 do 15- 3 osoby nas nawieziły i wszystkie bez uprzedzenia
Za tydzień mam zjazd a jeszcze nic nie zrobiłam, jakoś czarno widze to moje studiowanie. Myśłałam, ze jestem bardziej poukładana
Jeszcze raz pozdrawiam , postaram sie wpadać do Was jak mi sie uda najczęściej :ico_buziaczki_big: