- hehe,no tak - ktos musi Ja w sumie tez z wisnia termin na jeden dzien mamy,ale mam miec CC wczesniej o tydzien - mam nadzieje,ze ona pozniej nie bedzie tego musiala "odchodzic"żeby średnią podnieś na wątku
evelka, głupolku, a co ma piernik do wiatraka???o jej kazda z was pisze ze czuje gdzie dzidzia ma np. raczki, plecki a ja nie umiem tego rozpoznac.. czasem tylko jak piastke zacisnie i rusza sie to widze taka gulke poruszajaca sie po brzuchu a tak nic nie wiem.. matka ze mnie bedzie widze "swietna"
- tak,dziekuje podjadam marchewke co jakis czas,wiec jest okRybciu jak się czujesz, poprawiło się samopoczucie w ciągu dnia? mam nadzieję, że tak
- a ja tez 18 kwietnia ale dzien rok wczesniejja urodziłam, w piątek (18kwiecień)
- ojej,zebys nam jakiego numeru nie wywinelaNie odzywałam się, bo niestety nie czułam się zbyt dobrze,
też się zgadzamMartalka napisał/a:
(co to za wymysł w ogóle ;)
- dokladnie
oni tam tak mają, czapek niemal w ogóle nie uznająw wietrzną pogodę, i zero czapeczki!!!
nie mam kołatania, a badania krwi miałam tydz, temu i ładne byłyA nie miewasz kołatania takiego w klatce piersiowej?? ja byłam taka osłabiona przy hemoglobinie w okolicach 10. Moze Ci spadły wyniki???
Kiedy do lekarza masz?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość