część dzoszki!
U nas słonecznie, aczkolwiek chłodno, mimo to ubieramy się niedługo i idziemy do sklepu bo buraki bo małż burakową dzisiaj sobie zażyczył.
Maksio dostał od swojej kuzynki resoraki ferrari z podwójnym napędem i ma niezły ubaw, biega za nimi po całym salonie, uwielbia samochody, jego najulubieńsza zabawka
Rozgadał też się ostatnio strasznie, ciągle paple, już za każdym razem mówi na mnie "mama" na K "tata", jak mówię jemy mówi "am", jak wychodzimy to "dada", mówie do niego chodź a on "nie" , zadziora moja jedna
Taki nicpoń z niego czasami, wykłada z szuflad, wie że nie wolno, ale też wie że jak szufladę otworzy to ja zaraz tam podejdę, ehh latam za nim ciągle!
Nowa, fajne te buciki, ale ja u nas chyba takich nie dostane
Bartka buty mamy, ale takich chyba nie, chociaż pójdę i sprawdzę. Ja myślałam nad butami z ecco.Plac zabaw na ogrodzie to też moje marzenie, chciałabym Małemu zrobić też piaskownicę i zjeżdżalnię, basen będzie w sezonie letnim
Aniu, dobrze, że z Milenką już lepiej
a jak dzisiejsza nocka?? W orange na 100% jest miesięczny okres wypowiedzenia!
Emilia, z Tosi mądra dziewczynka jest
Maksio książeczek nie lubi, szybko go nudzą, albo tak jak Mati pożera je
Muszę mu właśnie kupić takie twarde z obrazkami
Martusia, fajnie, że wpadłaś, komunia, raczek, same imprezy u Was
Murchinson, Maksio też ma wysokie podbicie i w większość butów od teściowej nie wchodził, mimo, że na długość były za duże
dlatego ciężko pewnie będzie wybrać buty dla niego.
Co do wiosennych porządków ja raczej sprzątam na bieżąco
mam tylko ambitne plany, żeby Maksia pokój w końcu wysprzątać, bo tam graciarnia się zorbiła, ale szafy już niedługo będą to będę mogła graty poukładać.
No i już wszystko z szuflady w sypialni leży na podłodżę, idę zobaczyć co mój łobuz tam narobił