ja brałam body z krótkim rękawem i pajacyki bo to mi najbardziej pasowało do ubierania
a ile? napewno z 5 sztuk bo a to się uleje a to przesika
Mnie wkurzala taka jedna neonatolog - przyszla i mi wymienia co Zuzka ma - porazenie splotu barkowego typu Erba,makrosomia plodu,hipoglikemia - trzeba podlaczyc pompe z glukoza,bo dziecku grozi spiaczka,powiekszona watroba,zoltaczka nie fizjologiczna - potrzeba naswietlen,podejrzenie uszkodzenia serduszka - za dwa dni kontrola kardiologiczna,powiekszone komory w glowce - USG do powtorzenia itp - a ja stoje i oczy takie i oczywiscie sie poryczalam - a ta sobie poszla i przyszla do mnie polozna i zaczela mnie pocieszac,ze ta babka jest taka rabnieta i ma takie podejscie,ze to wszystko co wymienila za kika dni bedzie juz nieaktualne,bo glukoza zlikwiduja hipoglikemie,naswietleniami zoltaczke,makrosomia to nic innego jak wielkosc Zuzi i to tez zejdzie - bo malutka byla napompowana przez ta moja cukrzyce nieleczona,watroba i te komory w glowce,to przy tych innych dolegliwoasciach,jest skutek uboczny i nic zlego nie oznacza,a raczke bedziemy rehabilitowac - a do sluchania serduszka miala podlaczona taka czujke i bylo git,wiec tak naprawde mam sie nie martiwc,tylko cieszyc maluszkiem.
Ale co za wredna baba,gdyby mi to wszystko powiedzala tak,jak ta polozna,to zupelnie inaczej czlowiek,by to przyjal - a tak zaraz baby blue i wycie.
do kąpieli używałam olitaum soft, ale w tamtym tygodniu mnie podkusiło i kupiłam jej szampon rumiankowy bobini i podejrzewam, ze stą te krostkiagasio, a jakie mialas dla niej kosmetyki?I w czym pralas ubranka?
A sztuczne mleko jej dalejsz?
- hehe,no mowie ci co mi ta babka tam nagadala na ta moja Zuzke,a teraz jaka piekna panna - 3 raz juz sie tak nie dam zalatwic,po tych przejsciach z Zuzia,juz chyba nikt mnie nie zagnie w tym szpitalu Oby....
dobry tekst trzeba zapamiętać w razie Wto co? to trzeba dobic i robimy nowe?
no to super, u nas od razu po urodzeniu- poproszę pampersa i ciuszki.. tylko rożki dają swoje, ale dzieci w nich wyglądają strasznieA w moim szpitalu nic nie trzeba, daja wszystkie ubranka.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość