Widzę, że opinie dobre, więc może i ja się wybiorę, zobaczymy
W sumie Angelita zachęciła mnie tym swoim opisem dotyczącym tego filmu A i książkę chętnie przeczytam. Chyba nawet od tego zacznę.
Jak byłem młodszy to zawsze słuchałem od kolegów, że kobiety nie lubią fantastyki. Jednak moje doświadczenia trochę się z takim zdaniem kłóciły. Może i nie przepadają za conanem i gwiezdnymi wojnami tylko wybierają jakieś historie gdzie coś się dzieje sensownego a nie tylko łupanina i trupy. I to akurat pochwalam bo mnie te klasyki fantastyki nigdy nie zachwycały.fanatyczka gatunku nie jestem :) Nie zauwazyłam, ze uplynęły 2 h, bylam w szkou, że tak późno jest ;))
Ohoho, ja akurat GW lubię, nawet wrzuciłam je do dzieł omawianych podczas ustnej matury z polskiego A ogólnie, to łatwiej mi chyba przychodzi czytanie fantastyki niż jej oglądanie - pamiętam, że np. Lovecrafta czytało mi się całkiem przyjemnie. Ale tak generalnie, to nie jest to po prostu mój ulubiony gatunek - niektóre dzieła mi się z niego podobają, niektóre nie; po prostu w porównaniu z innymi gatunkami jest wg mojego upodobania mniej ciekawy, ale to już jest kwestia gustu chyba niezależna od płci, tak myślęMoże i nie przepadają za conanem i gwiezdnymi wojnami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość