karina no to super, przynajmniej od razu bedziesz wiedziec co i jak..
my mamy na jutro umowiona wizyte u okulisty, ciekawe jak bedzie Kalinke badac mam nadzieje ze ma jakies metody na malusie dzieciaki i nie bedzie a badanie wyjdzie ok
Kod: Zaznacz cały
a w jakich godzinach pracujesz?
superOliwka wreszcie opracowała jak z brzucha na plecy się przekręcać i teraz hula w te i z powrotem po łóżku Na sekundę z oka spuścić nie można
Super . dla niej.Zdolna dziewczynka.pochwalę że izunia pięknie zaczyna raczkować
Tak ja wiem .Nie chodzi mi że ona nie raczkuje bo wiem że to wcześnie ale jak np kwiatunio pokazywała mała jej już ładnie na czworaka stoi i się buja.szkieletorek ona dopiero ma nie cale 6 m-cy wiec jeszcze ma czas na raczkowanie
Oliwę daję by był jakiś tłuszczyk.Masła nie mogę bo mała może uczulić .co do zupek to dlaczego wlasciwie dodajesz oliwy?a marchewka moim zdaniem taka gotowana w domu ma bardziej intensywny smak niz ta w sloiczkach, moze dlatego jej nia pasi
hihi, mój tłuścioszek też na tym etapie. Jego sposób na przemieszczanie to obroty, z plecków na brzuszek, potem z brzuszka na plecki itd.Moja dziś zauważyłam że ładnie podkurcza nóżki i na moment podnosi nonono.
Ooo ciekawy pomysł.Może i ja spróbuje.robiłam kaszkę i do tego dodawałam zupkę by do smaku się przyzwyczajała
No to ma smak chłopak.Ale to dobrze że do jedzenia nie trzeba go namawiać.w ogóle 2 obiadki wcina, gdzie jadł tylko jeden wczesniej.
Moja z plecków na brzuszek umie ale z brzuszka nie. Na boki się obraca i w taki sposób się przesuwa po troszku.Bo jak ją położyłam np dziś na macie i wyszłam to gdy wróciłam dziecko było daleko od miejsca gdzie leżała na początku.Jego sposób na przemieszczanie to obroty, z plecków na brzuszek, potem z brzuszka na plecki itd.
No tak jak była chora mała to lepiej niech posiedzi w domu a mały nie rozumie i tak.Dość kiepską pogodę zapowiadają na sobotę, więc u nas to chyba nikt nie pójdzie z koszyczkiem.
No czytałam o tym ale nie wiem dlaczego nie można wywaru podawać. Chodzi o to że ciężko strawne jest ?mięsko takim maluszkom należy gotować osobno,żeby nie dodawać wywaru
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość