Kochane, melduje się po dłuższej przerwie - nie wyrabiam kompletnie - cierpliwości mojego dziecka wystarcza aby Was doczytać, a już pisanie mi utrudnia

Teraz śpi, więc mam w końcu luz...
Kasiala, brzuchalek przeciudowny!!!
Madleine, Biduleczko, bardzo Ci współczuję kłopotów zdrowotnych u Męża - trzymam kciuki aby do porodu jakoś się z tego wykaraskał bo na pewno przyda Ci się pomoc

Ale bądźmy dobrej myśli!
Qanchita, współczuję jelitówki ...no i trudnego wieku Jolci

Wiesz co w przedszkolu zrobiła córa mojej znajomej, która jest w podobnym wieku jak Twoja Jolcia? - ano jedna dziewczynka pokazała jej język,a ona ją chlap z całej siły po twarzy

bo uznała że to nie jest łądne zachowanie. Spędziła pół dnia w kącie, a warunkiem wydostania się z niego było przeproszenie poszkodowanej. Nie przeprosiła i uparcie twierdziła że należało jej się bo pokazywanie jezyka jest niegrzeczne! I co tu powiedzieć? żeby było ciekawiej - wiem że w tej rodzinie nikt przemocy nie stosuje, więc wzoru takiego nie ma..., ale .. jest przecież telewizja...
Malinowa, jak byłam w ciąży z Syniem, to braliśmy pod uwagę imiona: Dawid, Igor, Wiktor, Damian. W końcu pozostawiliśmy 2 - Dawid i Igor. W końcu wybraliśmy Dawid i teraz nie wyobrażamy sobie żeby mogło być inaczej

Gdybym teraz była w ciąży z chłopakiem, to już Igora nie brałabym pod uwagę - odpodobało mi się

Więc jak dla mnie to Emil - super! Wiktor - też
My dumamy nad imieniem dla Córeczki - dzisiaj byłam na połówkowym no i jest potwierdzona na 100%

Poza tym wszystko jest ok

Od zawsze marzyło mi się nazwać córę Wiktoria, ale przeraża mnie że aż tak bardzo oklepane jest ostatnio, chociaż na szczeście wg statystyk ubiegłego roku spadło z 6 na 13 miejsce. Drugie imię, które nam się podoba to Karina - znacznie mniej oklepane, ale... ta Wiktoria jakoś bardziej mi leży póki co

A Wy co myślicie?