aaa no i witam i zapraszam na

ja smoka to już z miesiąc temu Kubie zmianiłam na aventa od 3-6m bo miał z TT od 0-3m ale był mu za mały i sie złościł
Mad nie mam pojęcia czy to prawidłowo ale Kubul tak samo robi i już dwa razy mi sie w ten sposób z brzucha na plecy przetoczyłCzy to normalne jak dziecko leży na brzuszku opierając sie o rączki zdecydowanie woli się na jednej opierać
Wyczytalam w sieci ale nie chce sie tym calkowicie sugerowac, ze to normalne do 5 miesiaca gdzies. Dziecko niby tak uczy sie koordynowania ruchow i rownowagiMad nie mam pojęcia czy to prawidłowo ale Kubul tak samo robi i już dwa razy mi sie w ten sposób z brzucha na plecy przetoczył
Ona tatusiowa jestna tych zdjęciach to wypisz wymaluj Ty
Rewelacyjniewszystko jest super i kolejna kontrol nie potrzebna pieluszkować też nie musimy
Taksliczny ochraniacz macie, czy on z IKEI jest?
Moge sama to sprawdzic u malej ?jak podnoszony jest za rączki z pozycji na pleckach...to głowke też ładnie z tułowiem utrzymuje???
Ja musze te izolacje od podlogijakas kupic bo raz ze ciagnie, a dwa pies... Jeszcze pewnie w jakieś ogrodzenie zainwestowac bedziemy musieli bo pies tylko sie czai by np smoczka podwedzic.nasza pani doktor powiedziała, żeby juz jak najczęsciej ja na podłoge kłasc.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość