Koroneczka, a właśnie miałam pytać,to jak często ta pani opiekowała się Maksiem? bo przecież ty nie masz stałej pracy tylko to z masażu tak? a może znjadzie się jakaś pani co mniej weźmie?
patrycja_g, nie ma sprawy ty roczek i zaraz my,modlę się tylko o pogodę bo chcę tego grila machnąć,więc w sumie za dużo roboty bym nie miała,bo kupić mięso przyprawione,jakies kiełbaski,do tego sałatki zrobić pod grila i torta sama robię i chyba o 3 bita poproszę bratową A żeby zrobiła i jakiś serniczek i tyle by było
mąż chce alkohol do tego,ale mi to nie gra,nie chcę robić imprezy alkoholowej,tylko takiego lekkiego grila i tyle
aaaa
no i zakup fotelika mamy z głowy
wczoraj A był u ciotki płacić za mieszkanie i Patrycja (chrzestna Mileny) mówi,że chciałaby jej kupić takiego dużego słonia bujanego,to A jej to wybił z głowy bo ja nawet bym nie miała gdzie tego postawić,chyba że na dworze a po drugie nasz mały wariat w miejscu nie usiedzi i A powiedział,że do fotelika niech się dorzuci to ona,że sama jej kupi tylko mamy powiedzieć jaki i wieczorem wysłałam jej nr aukcji i kolor jaki chcemy,wyszło 199 zł z wysyłką ten fisher price co kiedyś pokazywałam
więc tylko spacerówka zostaje do kupienia