małą tak wypchała nogę że można było paluszki u stopy liczyć
No mi tez roznie mowia - cześć,ze maly brzuszek ,a inni sie dziwia,ze jeszcze tyle czasu mam do porodu wiec roznieMadleine faktycznie kolega się nie popisał swoim komentarzem... mi na szczęście nikt nie mówi jak wyglądam a przyjaciółka i siostra mówią że promienieje i że brzuszek mi szybko rośnie... a inni mówią ze mały... No ale nie przejmuj się Panem "komplemenciarzem" bo nie ma co sobie głowy zawraca
ja lubię chodzić do kina ale uważam że na komedię to szkoda pieniędzy. Najbardziej lubię chodzić na thrillery, horrory, katastroficzne lub z jakimiś efektami żeby był efekt w kinie. A na komedię bym nie poszła. Tylko że Paweł w poprzedniej pracy kupował bilety po 7zł no i data ważności kończyła się teraz a w kinie kompletnie nic nie było więc poszliśmy na american pie. Ogólnie film fajny ale tak samo bym się uśmiała w domuwarto wydać 20zł na bilety czy nie warto? Czy lepiej oglądnąć na kompie?
no niestety wszędzie rak ale wiesz ten szyjki macicy to i tak "najlepszy" moja siostra cioteczna go miała 2 lata temu jak miała 21 lat ale na szczęście tak szybko wykryty że tylko usunęli coś tam i nawet chemii nie dawalijej mama ma raka szyjki macicy no i wszystko do usunięcia
też mi się tak wydaje moja chrzestna też go miała i jej usunęli i jest ok... ale jednak człowiek się załamuje...szyjki macicy to i tak "najlepszy"
mnie spotkałą sąsiadka z obok klatki i nie wiedziała ze w ciąży jestem no i gratuluje mi i pyta który to miesiac mówię jej że 7 a ona i mówi że brzucio malutki więc w sumie to się ucieszyłam bo nie czułam się jak wieloryb a czasem tak mam... zwłaszcza jak z łóżka wstajęspytała co 3-4 miesiąc? A to był 6
dokłądnie takie chcemy to się nazywa sofa rozkładana do boku chodziło mi tylko o to że jest to sofa ale rozkłada się "jak wersalka" tzn w tej samej płaszczyźnie a jest wygodniejsze bo właśnie nie ma tej "dziury" źle to może wcześniej opisałamto radziłabym zainwestować w takie, co po złożeniu wygląda jak wersalka, ale składa się z dwóch powierzchni spalnych
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość