Oni tak szybko tego nie robią penie dopiero po długim czasie jesli pracodawca odmawia to nie Twoja wina, ale to pracodawca musi odmówić bo inaczej Cię wyrejestrują.Czy jak dostane skierowanie do pracy z UP i pracodawca mnie nie zatrudni to jak wrócę z tym kwitkiem do UP to czy oni od razu dadzą mi następne skierowanie do pracy
u mnie ostatnio po jakiś 3 m-cach kazą iść do pokoju gdzie dają adres pod który muszę się zglosić ale tego nie robie sama wpisuje ze cv zaniosłam albo cos takiego, bo na razie muszę siedzieć z córką. Ja też dlugo jestem tam zarejestrowana i też się z takimi przypadkami spotykałam pracodawcy mow w razie czego prawdę 100% napisze ze nie zatrudnia Cie.
[/quote][ Dodano: 16-04-2012, 19:33 ]
u nas jest tez tak ze każą isc ze swoja kartka i chodzic po zakladach i pytac o prace, na tej kartke zaklad pracy gdzie sie bylo stawia pieczatke czy ma oferty czy nie....i tak po paru trzeba rundke zrobic...wiem bo do mnie przychodza takie oboby i musze im pisac ze nie mam ofert i takie tam
ja też Taką mam, i co 3 już im oddałam dali 4 wchodze na strony z ogloszeniami wpisuje adres i miejsce ze cv ub rozmowa tel, i mam spokój do póki moja corka nie pójdzie do przedszkola nie pójdę do pracy. A wiecie ja jest z przedszkolem musisz prcowac żeby dziecko przyjęli ciekawe jak i z kim miala bym córke zostawic.