dzwoneczek a twoi chłopcy są mega przystojni

aleśmy dziś poszalały ze spacerkiem ,ale tak cieplutko było a niunia pieknie spała wiec szkoda było by nie korzystać

:
Robilam i wyszlo na 2 osoby gulaszua robilyscie ten pomysl na gulasz
na 4 osoby dość sporo , u nas sie wszyscy do syta najadająa robilyscie ten pomysl na gulasz
bo ja jutro chce to zrobic i nie wiem czy duzo sosu z tego wychodzi
tez tak sadze , jest dzień różnicy miedzy naszymi dziewczynami ,ale Martynka o co najmniej 2 tygodnie do przodu jest. Pewnie tez dlatego że dłuzej w brzusiu siedziała a mojej sie spieszyłoMad alez Twoja mała w szybkim tempie sie rozwija, już zaczyna sie przewracać...
Czytalam o tym w siecie i to podobno normalne u przenoszonych dzieci ze sa ciut do przodu. Ale 2 tyg roznicy to zaledwie niewielka roznicaPewnie tez dlatego że dłuzej w brzusiu siedziała
Jadzia mi sie wydaje ze tak zawsze jest z pierwszym dzieckiem, bo wiecej uwagi mu sie poswieca, jak porownam Hanke do Oscara czy nawet Marcela to jest duzo slabsza, oni wiecej potrafili w tym okresietez tak sadze , jest dzień różnicy miedzy naszymi dziewczynami ,ale Martynka o co najmniej 2 tygodnie do przodu jest. Pewnie tez dlatego że dłuzej w brzusiu siedziała a mojej sie spieszyło ale cudnownie parze na takie bystre dzieciatko
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość