hehe, no i ja szukamTylko muszę poszukać na allegro trampoliny

tak już jest dobrze

My byliśmy po Zuzanę u babci, popłakała się, że już wraca- z jednej strony fajnie, bo wiadomo,że jej dobrze u babci.
hehe, no i ja szukamTylko muszę poszukać na allegro trampoliny
tak już jest dobrze
he he, mam taki sam plankupujemy z siostrą dla naszych wszystkich dzieci- 4 sztuki i darujemy już sobie prezenty na dzień dziecka
trzymam kciukiSmyk mój dziś pierwszy raz w nocy przespał bez pobudki 6h. Oby tak zostało
.
my patrzyliśmy na średnicę 2,44m i chyba wystarczająca by byłaChyba taką 3 m, albo mniejszą
My będziemy zamawiać taka na około 2,5 metra bo u cioci jest 3 dzieci plus to ze tak pełno jest innych od sąsiadów wiec i ta może być czasami za mała.Chyba taką 3 m, albo mniejszą. M. jednak poszuka, bo ja się nie znam
To zależy .Są np 3,5 m za 600 zł ale są tez takie za 850 zł bo my taka będziemy brać.A droższa jest dlatego że np ma więcej pałąków do podtrzymania siatki a to jest ważne bo mam znajoma która ma ta tania z 4 pałąkami i nie jest zadowolona bo siatka do środka włazi strasznie.Potem wysokość tych nóg od ziemi tez jest ważna. Czy są stabilne.My bierzemy ta droższa bo ma podwójne te nogi .ile wogole stoja takie rzeczy
NoA mój synś staje na nogi przy wszystkim co możliwe, a w łóżeczku to od razu, co ja wchodze bo płacze on już na równych nogach.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość