Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 maja 2012, 17:05

hej u nas upał ze wytrzymać nie idzie niunia marudna przez to ze :ico_szoking:

szyszeczka dobrze ze zmieniliście lekarza bo nie wiadomo jak by sie to skończyło , buziaki dla was kochane ,bardzo jesteście dzielne :ico_sorki:

dziewczyny wrzuciłam link w prośbach o głosy zerknijcie i pomóżcie :ico_sorki:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2012, 21:06

Hej
Ale gorac...jak dla mnie to za cieplo.
Bylismy w Bielsku, spacer zaliczylismy.
Marzy mi sie teraz basen...

Jadzia zaraz glosik oddam :-)

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 maja 2012, 21:39

witam

Gabi
mam pod nosem i las i rzekę :ico_brawa_01:

kochane wazyłam dziś małego ...mały wielkolud wazy już 7500...jestem w mega szoku...i jak nosic takiego klocka???

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 maja 2012, 08:42

powiedziałam sobie trudno co ma być to będzie, najważniejsze żeby dziecko głodne nie było.
Gabi brawo i o to własnie chodzi nie mysleć o tym i cieszyć się z tego ile juz dałysmy naszym maluchom
kochane wazyłam dziś małego ...mały wielkolud wazy już 7500...jestem w mega szoku...i jak nosic takiego klocka???
Dzwoneczku no powiem Ci że Patryś po prostu pięknie nadrabia ja mam to samo z moim klocusiem :ico_haha_01: jak widać te nasze wcześniaczki bardzo dobrze sobie radzą na świecie :ico_brawa_01:

Jadzia, ja tez głosik oddałam tylko powiedz mi czy to codziennie mozna? bo jak tak to przypominaj na FB bo ja będe zapominać na pewno ale jak zobaczę na tablicy przypominajke to zaraz bedę lecieć głosikować

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2012, 09:03

Dzien dobry :-)

Gabi super ze dajecie rady z cycusianiem :-)
dzwoneczek jeju a nie wyglada na taka wage hihi :-) kawal chlopaczyny

Dzisiaj do mamy na ogrod z mala sie wybiore bo w upal w domu nie fajnie, a tam zawsze cien sie znajdzie pod drzewkiem :-)

Gabi uzywasz tego nosidelka z Lila ? Jak sie sprawuje. Ja sie zastanawiam kiedy zaczac go uzywac.

Waszym maluchom tez sie tak stopki bardzo poca nawet bez skarpetek ?

Powiedzcie mi co najlepszego na ciemieniuche? Wczoraj zauwazylam łuski na glowce Martynki nad czolkiem i u gory na srodku glowki :ico_noniewiem: myslalam ze nas ten problem ominie.

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 maja 2012, 09:55

Jadzia, ja tez głosik oddałam tylko powiedz mi czy to codziennie mozna? bo jak tak to przypominaj na FB bo ja będe zapominać na pewno ale jak zobaczę na tablicy przypominajke to zaraz bedę lecieć głosikować
DZIĘKUJĘ Kasiu tylko raz się głosuje :ico_sorki:
Jadzia zaraz glosik oddam
:* i za głosik i za apel na fb :-D

dzwoneczek
:-D :ico_szoking: uuuuuu to pędzą chłopaki z wagą :ico_brawa_01: ,my 10 maja się zważymy ,strasznie ciekawa jestem ile przybrała, :ico_noniewiem:

Gabi tak po cichutku :ico_brawa_01: oby nie zapeszyć, powiem ci ,że ja wcześniej dawałam butle na wieczór ,ale ostatnio też się poprawiło i niunia na samym cycusiu jest .
Tylko teraz mam problem z jedna piersią ,bo ciągle pełna jest i boli jak Lenka troszkę zje, to tak jak by po dwóch łykach była pusta i niunia mi wyciągała wszystko z środka,ale zaciskam zęby i spróbuje przeczekać może się i ten cycuś unormuje :ico_noniewiem:

Mad., u nas się ochłodziło i burza od rana ,fajnie bo już za duszno było . Ja z ciemieniuchą ciągle walczę, smarujemy oliwką z 30 minut przed kąpaniem i później zmywamy .Teraz zmieniłam szampon bo miałam wrażenie ,że po nim gorzej było.
Waszym maluchom tez sie tak stopki bardzo poca nawet bez skarpetek ?
tak. stópki jej się bardzo pocą nawet na golaska

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2012, 10:00

:* i za głosik i za apel na fb
Polecam sie na przyszlosc hihi :-)
smarujemy oliwką z 30 minut przed kąpaniem i później zmywamy .Teraz zmieniłam szampon bo miałam wrażenie ,że po nim gorzej było.
Hmmm... ja posmarowalam po kapieli... ale nie lubie tych tlustych wloskow pozniej.
Hmm...a moze Nivea ja wysusza :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 maja 2012, 10:07

szukałam tego szamponu "olejuszek " czy jakoś tak ,ale u mnie tego nie ma muszę w necie poszuka może to pomoże :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 maja 2012, 11:35

Mad., ja Kubulowi smaruję główke oliwką tak 20-30 min przed kąpiela tak dość grubą warstwę i potem w kąpieli zmywam do czysta i wyczesuję szczoteczką do włosków i pięknie mi schodzi bo tez mu się ostatnio pojawiła ciemieniucha :ico_noniewiem: bo najpierw smarowałam po kapieli ale nic to nie dawało w naszym przypadku i wkurzałam się bo taką tłusta główke miał od oliwki a ja tego nie lubię

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 maja 2012, 13:55

witam kochane

Gabi super ze laktacja sie poprawiła :ico_brawa_01: oby tak dalej :-D

kaja super nasze chłopaki nadganiają z wagą... :ico_brawa_01: . Choc też bardzo bym chciałą aby i fizycznie i intelektualnie dobrze sie rozwijał...ale on nawet jeszcze nie potrafi utrzymać grzechotki w rączce, a ta jego głowka to nadal ciężka. Już niedługo na rehabilitacje wie\c mam wielką nadzieje ze nam pomogą.

i taki ostatnio z niego wiskun...jeździliśmy dziś z mama po kwiatki i ja nic nie kupiłam bo nie dałam rady uspokoic małego w wozku...ani smok nie pomagał ani kołysanie...normalnie stresujące to mega było... :ico_olaboga: przecież był najedzony, dałam mu herbatki i ni\c...na rekach sie uspokajał...ale jak tu robic zakupy z dzieckiem na rekach :ico_olaboga: . Z zazdrością patrzyłam na matki ze spokojnymi dziecmi. mam taki sam meksyk jak z Dawidkiem...
...a przecież obiecywali mi ze drugie bedzie spokojne...
...oszukali mnie :ico_nerwusek:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”