szyszeczka dobrze ze zmieniliście lekarza bo nie wiadomo jak by sie to skończyło , buziaki dla was kochane ,bardzo jesteście dzielne

dziewczyny wrzuciłam link w prośbach o głosy zerknijcie i pomóżcie

Gabi brawo i o to własnie chodzi nie mysleć o tym i cieszyć się z tego ile juz dałysmy naszym maluchompowiedziałam sobie trudno co ma być to będzie, najważniejsze żeby dziecko głodne nie było.
Dzwoneczku no powiem Ci że Patryś po prostu pięknie nadrabia ja mam to samo z moim klocusiemkochane wazyłam dziś małego ...mały wielkolud wazy już 7500...jestem w mega szoku...i jak nosic takiego klocka???
DZIĘKUJĘ Kasiu tylko raz się głosujeJadzia, ja tez głosik oddałam tylko powiedz mi czy to codziennie mozna? bo jak tak to przypominaj na FB bo ja będe zapominać na pewno ale jak zobaczę na tablicy przypominajke to zaraz bedę lecieć głosikować
:* i za głosik i za apel na fbJadzia zaraz glosik oddam
tak. stópki jej się bardzo pocą nawet na golaskaWaszym maluchom tez sie tak stopki bardzo poca nawet bez skarpetek ?
Polecam sie na przyszlosc hihi:* i za głosik i za apel na fb
Hmmm... ja posmarowalam po kapieli... ale nie lubie tych tlustych wloskow pozniej.smarujemy oliwką z 30 minut przed kąpaniem i później zmywamy .Teraz zmieniłam szampon bo miałam wrażenie ,że po nim gorzej było.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość