Hej dziewczyny
Chciałam postawić
za kolejne ząbki Martynki
w kąpaniu przepatrzyłam jej buźkę i wyszła ostatnia czwórka i 2 trójeczki
w sumie ma już 14 ząbków
Kurcze upał u nas taki,że Martynka w samej pieluszce biegała,a i tak cała mokra
magda1614, Martynka też tak sypia dużo i 2 razy dziennie,a teraz jak te upały to śpi nawet 3 godziny na jednej drzemce ale jak śpi drugi raz to budzę ją po 30-40 min,bo nie chce mi się później siedzieć do północy
Ja Ci nie doradzę co do wysypki ale może warto by się wybrać do lekarza i to skonsultować skoro Cię to niepokoi
My jeszcze nie byliśmy na tym szczepieniu, miałam iść w przyszłym tygodniu ale stwierdziłam,że jak w sobotę idziemy na wesele to trochę strach ją szczepić jak może mieć gorączkę albo gorzej się czuć.
W ogóle to złapała mnie choróbsko, byłam u laryngologa i mam zapalenie krtani
przepisał mi antybiotyk i jakieś tabletki i nie są te leki wskazane przy karmieniu, więc zastanawiam się czy nie najwyższy czas skończyć karmienie ale w ogóle nie wiem jak się do tego zabrać
Kupiłam dziś bebiko i dałam Martysi w południe, zjadła 40ml (byłam w szoku,bo do tej pory nawet tknąć nie chciała) i wieczorkiem też jej dałam i 80ml wypiła ale cycuś przed spaniem jeszcze był. Nie chce jej tak drastycznie zabrać tego cyca,bo w nocy też się budzi ze 3 razy i co jak nie cyc ?? boję się,że nie będzie chciała w nocy mieszanki i co wtedy ?
No i przede wszystkim,żeby jakieś zapalenie piersi się nie przyplątało jak mleczko będzie,a nie będę karmić...
Nie wiem już co robić...
[ Dodano: 02-05-2012, 22:12 ]
Ankara25, moje córcie też uwielbiają magnesy na lodówce
siedzą i siedzą przy niej i się bawią
tabogucka, oj, współczuję choroby Szymusia
oby szybciutko wydobrzał
Mam wielką nadzieję,że te guzki to nic takiego i same znikną
Blanka26, wszystkiego najlepszego dla Olusi z okazji skończenia 5 latek
Współczuję z powodu śmierci babci
Gratuluję przyjęcia Olci do przedszkola
moja Karolinka idzie do zerówki szkolnej
we wtorek ma być zebranie, więc dowiem się coś więcej,bo jak na razie wiem tylko tyle,że zajęcia będą się odbywać od godz. 8:30 do 12:30 lub 13:00.