Hej dziewczynki
Troche mnie nie bylo, ale korzystamy z pieknej pogody i stad brak czasu na kompa.
Na poczatku wszystkieho najlepszego dla naszych roczniaczkow
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Duze
za zabki i nowe umiejetnosci.
U nas wszystko dobrze z mezem mielismy wolny caly weekend, od soboty do srody bylismy w Szczawnicy, bylo super, Liwka byla grzeczna. Bardzo lubi jezdzic na rowerze (ja ja wozilam, bo maz mial Pole) ,nawet zasypia w foteliku. Slicznie jechala kolejka krzeselkowa ja mialam obawy, bo ona strasznie ruchliwa i balam sie, ale niepotrzebnie, tylko jej glowa chodzila.Generalnie jest dobrze jak cos sie dzieje
troche gorzej jak trzeba w wozku chwile posiedziec,wtedy jest bunt
Mamy juz 8 zabkow
hurtowo ida, teraz chyba przerwa bo mala spokojna.
. Coraz czesciej sama stoi, ladnie rownowage trzyma i zaczyna sie puszczac, wieksze odleglosci na 4 pokonuje, trawa na podworku jej nie straszna (Pola bala sie stawac na trawe)Na wyjezdzie rozregulowalismy jej drzemki w dzien, ale po powrocie znow dwie po 1.5 h nawet. Chcialabym ja na jedna przestawic, ale chyba jeszcze za wczesnie, bo nie buntuje sie bardzo jak ja klade
Jaw wasze maluchy spia w dzien? ..
Zdjecia sliczne
czekam na reszte z urodzinowych imprez.
A pochwalcie sie co maluchy dostaly, nie mam pomyslu co Liwii kupic, malo sie interesuje swoimi zabawkami. Myslamam o pchaczu jezdziku, bo nie mamy, poki co mloda wozek.dla lalek pcha, a najchetniej sama na niego wchodzi, a Pola sie denerwuje
Dla Poli myslimy hulajnoge. Urodziny im wspolne zrobie pod koniec maja