Cześć dziewuszki!
Patrycja, bardzo Ci współczuję!!! Trzymaj się kochana!!! Dzięki za info o tej instytucji.
Murchinson, ważne, że chociaż na chwilkę się urwaliście z domu na piknik, u nas niedługo dni Ostrowa i festy 3dniowy
Emilia, fajnie, że impreza udana

My na wesele idziemy w lipcu i we wrześniu, za 2 tygodnie chrzciny bliźniaków, a w ostatni weekend maja kuzyn robi chrzest swojego synka ze swoją 30stką i 1 rocznica ślubu- impreza na sali z tańcami, ehh tylko skąd pieniądze brać na to wszystko
Jutro idę na rozmowę do Eurobanku, słyszałyście może coś na temat tej placówki?? Bo się naczytałam teraz opinii w internecie i się boję hehe zobaczymy...
No idę na rozmowę, a dziś rozmawiałam z sąsiadką ( tą co miała się Młodym zająć) i znalazła pracę

oczywiście bardzo się cieszę, ale znowu nie wiem co z dzieckiem zrobię jak pójdę do pracy

Ale.. jest też dobry aspekt tej sytuacji , bo tam gdzie ona pracę znalazła potrzebują też fizjoterapeuty, i obiecała, że zagada w mojej sprawie. A ona jest pilęgniarką= fajnie byłoby gdyby się udało !
Maksio dzisiaj rano miał okropny kaszel, wypił mleko po 6 i za chwilkę chlusnął i wszystko zymiotował

Bardzo się przestraszyłam, bo zdarzyło się to 1 raz więc pognałam do przychodni, ale jest wszystko oki, osłuchowo czysty, kaszel pojawia się sporadycznie. Waży 9,10 kg więc przez 1.5 miesiąca przybrał 10 gram. A już się cieszyłam, że w końcu ma apetyt a tu znowu stop na wadze
A propo jedzenia ...ile mleczka wypijają Wasze dzieci??? I co dajecie im do jedzenia, jakieś nowości? Ja dziś pierwszy raz dałam Maksiowi naleśnika, bardzo mu smakowała, ale nie wiem czy już może jeść takowe coś
[ Dodano: 07-05-2012, 21:13 ]
zdjęcia jutro ok? Bo już mi się dzisiaj nie chce zdjec przekłądać