wisnia3006, ja malemu zakladam pajacyk i flanelowa pieluszka nakrywam,bo u nas cieplo ale wiatr wieje,a wczoraj maly sam dal znac,ze mu za cieplo - bo sie obudzil i plakac zaczal,jak go przebralam w lzejsze ubranko,poszedl spac dalej
Sylwia, jeju ja mam wrazenie,ze juz jakos starsznie dlugo cie mecza te wszystkie dolegliwosci,ja tam zle to mialam faktycznie miesiac przed porodem
A ciaza z Zuzka,czyli druga zdecydowanie najlepsza,porod tez
mala placze duza tez i nie wiadomo do ktorej isc
- Karolinke na rece,siadasz i przytulasz Zuzke - ja juz mam opracowana taktyke do tulenia 3 na raz

Cale szczescie u nas narazie jest super pod tym wzgledem,bo maly naprawde duzo spi w dzien,Andrzejek jest do 14.30 w przedszkolu,wiec Zuzka ma mnie pol dnia na wylacznosc,a pozniej ja ide w odstawke,bo pojawia sie jej idol - Andrzejek
A Andrzejek wciaz pyta,kiedy Szymon sie obudzi i jak lezy sobie chwile na lezaczku,to zaraz leci do niego i zabawia
Gdyby nie cukrzyca ciazowa i ograniczone fundusze,to ja bym mogla miec jeszcze 1 dziecko chyba
asiab, wspolczuje nastroju
A co do wagi,to mi fajn9e spadlo po porodzie samym,a teraz stanelo w miejscu,a ja bym chciala jeszcze 10 kg zgubic