cyn_inspiration
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 maja 2012, 14:37

Hej a u mnie w Up wymyślili że mam chodzić na kursy szukania pracy. Byłam dziś owszem z mała musieli mnie zwolnić bo dziecko nie dało mi posiedzieć i do tego przeszkadzała innym. dowiedziałam się że to ma trwać do końća maja 4 godz dziennie. Muszę isć do lekarza po zwolnienie bo z mała nie wysiedzę tam, 4 godzin. :ico_olaboga: :ico_olaboga: to jest dopiero <pip> :ico_olaboga:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2012, 14:56

cyn_inspiration, o masakra !!! czego to nie wymysla !

cyn_inspiration
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 maja 2012, 15:49

no niestety. gdybym dysponowała takim czasem to bym do pracy na pół etatu poszła a nie siedziala tam. to jest chore jakieś nie wiem co robic bo córkę mam ze sobą w ubezpieczeniu, tylko po to tam jestem. :ico_olaboga:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 maja 2012, 15:59

to ja bym konsekwentnie przychodziła z małą... aż w końcu po 2-6 razach sami by ci odpuścili.

cyn_inspiration
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2012, 19:39

wywalili by mnie i tyle. kazdy pod przymusem musi podpisywać taką deklaracje że jest gotów w kazdej chwil pracę podjąć nie wazne czy jesteś w aawansownej ciąży czy dzien po porodzie czy samotną mamą czy kim tam jeszcze. Musisz bo cię wcale nie zarejestrują. i tak się morduję już 3 rok! co kawalek nowe zadania wymyślają. a ja nie mam opieki dla dziecka do wrzesnia- o ile ją przyjmą do przedszkola. hehe marzenia.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 maja 2012, 22:11

cyn_inspiration, strasznie są u Ciebie zaangażowani w poszukiwanie pracy :ico_olaboga: Jak ja powiedziałam o ciąży to babka sobie zapisała i sama wiedziała,że bez sensu mi cokolwiek proponować, bo i tak mnie nikt z brzuchem nie zatrudni. A po porodzie jest jakby macierzyński, gdzie nawet mi nie kazali się zglaszać przez długi czas. A tak się nie wczuwają, więc się nie stresuję. Bo ja na razie też nie szukam pracy.
A Tobie to tylko wpólczuć! Niech szukają pracy dla tych, co naprawdę tego potrzebują!

cyn_inspiration
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 maja 2012, 23:27

Kocura Bura, no widzisz, co urząd to inne postępowanie. Mi kazała chodzić na rozmowy o pracę a jak powiedziałam że z dzieckiem na rękach chyba, to się zapieniła jak to z dzieckiem itp itd... nie dają żyć a ja nie mam innej możliwości ubezpieczenia nas. Mnie j córki.

Awatar użytkownika
choto
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

Re: Urzad Pracy

03 sty 2018, 08:20

Urząd? Patrzcie - https://www.gowork.pl/praca/sosnowiec;l
Czy Waszym zdaniem brakuje ofert pracy? Nie, jest ich bardzo dużo i jeśli tylko komuś ależy na zatrudnieniu, to je dostaniecie. Ogólnie to jest okres taki, gdzie ofert pracy jest całe mnóstwo - chodzi po prostu o wykorzystanie tych okazji.

Wróć do „Prawo, praca i polityka”