isiawarszawa, strasznie to zagmatwane pkt. to moje 1 dziecko i jedyne jak tak czytam te kryteria to powiem szczerze nie wiem, czy czy bo i jedno i drugie się chce.
isiawarszawa, powodzenia. u nas 18 maja.
i tak i nie jak nie ma miejsc a tak jest teraz w większości przedszkoli to 3 latek ma nikłe szanse. To czy rodzic pracuje czy nie, nie jest ostatnio głównym kryterium przyjęcia. U nas np liczy się ilość godzin na jaką dziecko zostało zapisane. I w tym momencie przyjęte zostały te 3 i 4 latki których rodzice będą płacić za maksymalną ilość godzin.Zawsze parę osób rezygnuje we wrześniu i na to miejsce ktoś wskakuje - jak uprzykrzysz życie pani to jest duża szansa że to właśnie twoją córkę wezmą.
ale 5 godzin to jest to minimum i praktycznie nie ma szans żeby dziecko na taką ilość godzin się dostało, chyba że jest już obowiązek przedszkolny ale to dotyczy tylko 5 i 6 latków.moje dziecko nie dostalo sie doprzedszkola mimo ze skladalam na 5 h!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości