hihi - ja wygrałam dla dzieciaków siostry- w konkursie 39:) - pięknie wydana ta książka , tym bardziej zachęci je do czytania .Dziewczyny, a ja znalazłam książkę o przeżyciach bliźniaków jeszcze w brzuchu mamy. Anna Janko, którą kojarzę ze Zwierciadła, w bardzo humorystyczny sposób opisuje budzenie się świadomości malców przed urodzeniem. Artur Gulewicz dołożył bardzo subtelne i śmieszne ilustracje. Całość może się przydać, kiedy dziecko zacznie zadawać pytania i swoje początki. Tytuł to Maciupek i Maleńtas. Niezwykłe przygody w Brzuchu Mamy.
Jestem zaintrygowana... Może jeszcze dziś uda mi się tę książkę dorwać- muszę tylko zapisać tytuł na karteczce.. Ech, ta sklerozka...Dziewczyny, a ja znalazłam książkę o przeżyciach bliźniaków jeszcze w brzuchu mamy. Anna Janko, którą kojarzę ze Zwierciadła, w bardzo humorystyczny sposób opisuje budzenie się świadomości malców przed urodzeniem. Artur Gulewicz dołożył bardzo subtelne i śmieszne ilustracje. Całość może się przydać, kiedy dziecko zacznie zadawać pytania i swoje początki. Tytuł to Maciupek i Maleńtas. Niezwykłe przygody w Brzuchu Mamy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość