z tymi wakacjami to jest tak, ze jak juz znalazlam fajne miejsce, to cena kosmiczna i do tego jeszcze dolicyc jedzenie wiec wychodzi porownywalnie z zagranica no i z pogoda tu roznie bywa
musze porozmawiac o tym z P, sama nie wiem
Dokładnie dlatego my też wolimy wakacje poza Polską. Co do pogody to w dużej mierze raczej się trafia w dobrą i bardziej przewidywalną niż u nas, wszystko zależy w jaka strefę się leci i w jakim czasie. Choć znajomi koleżanki polecieli na Majorkę i na 10 dni tylko 2 były ładne (ostatnie) przez 6 dni lało cały czas tak że wyjść się nie dało, w kolejne było trochę lepiej.z tymi wakacjami to jest tak, ze jak juz znalazlam fajne miejsce, to cena kosmiczna i do tego jeszcze dolicyc jedzenie wiec wychodzi porownywalnie z zagranica no i z pogoda tu roznie bywa
Dzięki.Turcje dobra ma Wezyr, Itaka i GTI.
Pewnie i tak tylko ja mam fobie na punkcie miejsc gdzie była siostra D stąd mój opór.Murchinson, to w tym wypadku posluchaj D, Turcja w opiniach turystow duzo piekniejsza i bedziesz bardziej zadowolona niz z Grecji.
Jak się narobili to zjadają wszystko.We dwoch raz zjedli garnek gulaszu i 4 woreczki kaszy a wczoraj ugotowalam pelen 5 l garnek ziemniakow i 1 kg filetow z kurczaka z pieczarkami i zniknelo.
Wiesz co tamci znajomi byli właśnie jakoś tak maj-czerwiec więc może w tym okresie tam tak jest. Nie wiem nie mam pojęcia.ze na majorce spadl snieg wiec chyba ten rejon najbardziej narazony jest na anomalie pogodowe. Chociaz co Hiszpania to Hiszpania....
superDzwonił mój D, że młody dostanie z firmy paczkę na dzień dziecka-słodycze+dla jego kategorii wiekowej maskotka i duży (cokolwiek to znaczy) zestaw zabawek do piaskownicy. U niego pierwszy raz robią paczki na dzień dziecka bo zawsze był piknik połączony z dniem firmy. Ale w zeszłym roku przyszła 1/3 osób, które się zadeklarowały że przyjdą.
oni to pochloneli jeszcze przed robota a potem im sie robic nie chcialo. Wczoraj R stanal w kuchni i mi mowi ze powie mi ile kartofli bo przedwczoraj to sie tak najadl ze nie byl w stanie nic zrobicJak się narobili to zjadają wszystko.
Tu na szczęście jest dzieci 0-3 lata pluszak+zabawki do piaskownicy, 3-10 bilet do figloraju, 10+ bilet do kina, dla wszystkich słodycze. W firmie w której ostatnio pracowałam to odstawały tylko dzieci, które miały ukończony rok na mikołajki-paczka słodyczy, a na dzień dziecka bilet do kina+napój i popcorn w kinie i też nie było różnicy jaki wiek.Filip w tamtym roku dostal paczke z pracy od R i smiac mi sie chcialo bo nie bylo roznicowania na kategorie wiec dostal same slodycze
Acha, to ładne z nich łakomczuchy i więc przyjmij opcję że tak im smakowało Twoje jedzenie że zjedli wszystko by nic się nie zmarnowałooni to pochloneli jeszcze przed robota a potem im sie robic nie chcialo. Wczoraj R stanal w kuchni i mi mowi ze powie mi ile kartofli bo przedwczoraj to sie tak najadl ze nie byl w stanie nic zrobic
duży chłopaczekMateusz ma 79cm i 10kg
bo z tego to musisz teraz drugi zrobić na 2 urodzinkiZatrzymał mi się suwaczek na roczku
Pewnie, że tak.co by to nie było zawsze to miły gest
Ja Ci chętnie pomogę, bo przy myciu okien się relaksuję Swoje też muszę umyć.Znowu muszę okna myć mamy jeszcze dużo piachu wkoło, teraz tak sucho, że go podwiewa i wszystko na oknach zostaje
ja wlasnie wybralabym biuro, zeby czuc sie pewniej, na swoja reke balabym sie jakichs niedopatrzen,a nie boicie się tak?
juz jest ok, dziekiemilia7895 jak tam kolana?
ostatnio kupilam to Tosi, jeszcze czeka w szafcedziś w sklepie widziałam z słoiczek hippa naleśnik z musem jabłkowym po 9 m-cu.
i ja taka pogode lubie najbardziejdziś trochę chłodniej i od razu człowiek jakoś lepiej się czuje.
aaa, zapomniałam-młody 2 dni temu puścił i stał tak sobie dłuższą chwilę, więc wołam go do siebie a ten ciach pierwszy krok i bęc na pupsko (ale nie płakał tylko się śmiał
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość