Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 mar 2012, 21:58

Buzok ja go smaruje nalewka. nie daje do picia. mamy zalecenie. smarujemy czolo i pod uszami.
jak kaszlal to musielismy robic oklady po 30min w tych samych miejscach i pomagalo
choc maly sie wsciekal. i trzeba bylo go czyms zajmowac hehe

u nas nie ma zadnego podjadania. nic a nic. tylko to co dozwolone a to ciagle to samo. i tak do 2 lat
ale poki olaf sie nie rwie na inne jedzenie.

Olaf nie szczypie ani nie lobuzuje tak swiadomie.
ale potrafi piszczec krzyknac jak cos nie po jego mysli. hehe glos to on ma hehe

potrafi krzyczec w zabawie hehe na spacerze. w PKolu jak po leona przychodzimy to tak smiesznie krzyczy. wola leona. na widok dzieci to samo ehe
w ogole wystarczy, ze go zaczepimy . zaczniemy glosniej krzyczec dla zabawy i on od razu to samo i wtoruje i zabawa najlepsza
wariat

z psami podobnie u nas hehe
wiesz dzieciaki sa w takim wieku ze wszystko ciekawi...

ciezko z nim spacerowac za reke, bo ciagle cos fajnego lezy na chodniku. to auto przejedzie
i mozemy isc do sklepu pobliskiego pol godziny wrrrr hihi

Aniula
Śmigam już bez trzymanki po forumku

25 maja 2012, 12:03

Witam widze ze nasz wtek podupadl :ico_placzek: a szkoda moze jednak ktos zajrzy :ico_noniewiem:

Za 2 tyg mam termin na cesarke moze bedzie to 8 albo 6 czerwca w srode mam wizyte to sie doweim. W tym momencie szyjka miekka skrocona rozwarcie na palec mala strasznie napiera na pecherz i jest bardzo nisko.

Nadia rosnie jak na drozdzach biega jak szalona z placu zabaw zadna sila jej nie przegoni hehe co tu jeszcze napisac wcina wszystko co jej w rece wpadnie ostatnio upodobala sobie arbuza :-D

Dziewczyny mam nadzieje ze ktoras sie odezwie jak tam u waszych pociech????

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2012, 13:05

Aniula witaj mamusko!!! juz wkrotce bedzie drugie malenstwo. wow ale zlecialo!!! koniecznie napisz tutaj jak juz sie rozpakujesz!!!

u nas wszystko dobrze
goraco szalenie...
codziennie do pozna sie wloczymy, jezdzimy. w weekendy sporo imprez

Olaf swietnie sie rozwija
jest mega otwarty
rwie sie do dzieci. do obcych

WOla "dzieci dzieci"
i placze jak wychodzimy z pkola przewaznie

chetnie zostaje z kazdym i
takze pora na zlobek od wrzesnia

niech bedzie w swoim zywiole

o wlasnie sie obudzil
wiec musze spadac

buziaki

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2012, 21:01

Witam
widze, że troszeczkę się ruszylo :ico_sorki:
codziennie zaglądam, i cisza, ale to smutne :ico_placzek:
Aniula Ty wiesz Kochana, że Ci gorąco kibicuję o trzymam kciuki. A powiedz dlaczego cesarka???

Madziorka a Ty do pracy planujesz iść, jak mały do żłobka?

U nas w sumie nic ciekawego.
Aduś okropnie lobuzuje :ico_olaboga:
Dużo już mówi, i jest ciekawy tego co dla niego jest nowe :ico_haha_01:
My też dużo na dworku, i w zasadzie tutaj zaglądam dopiero wieczorkiem tak na chwilkę :ico_sorki:

Piszcie więcej dziewczyny, może coś się rozkręci :ico_sorki:

Aniula

26 maja 2012, 22:48

madziorka hihi, pewnie ze napisze :ico_oczko:

buzok14, dziekuje za kibicowanie :ico_buziaczki_big:
cesarka dlatego ze mala roznica miedzy pierwsza cesarka a druga ale powiem ci ze to moze i dobrze dzieki temu jestem jakas spokojniejsza :ico_sorki:
Super ze Adrian duzo mowi :ico_brawa_01: u nas smiejemy sie ze Nadia nawija po chinsku :-D

Ciekawe co tam u reszty dziewczyn slychac???? :ico_noniewiem:

A mialam zapytac 5 czerwca mamy szczepienie z Nadia nie wiecie czy to jest platne???

Awatar użytkownika
aniaj84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2012, 21:37

Aniula, wybacz,ze sie wtrące;-)
co do szczepienia to niestety płatene,bo ja miałam takie w kwietniu i płaciłam 115 zł

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2012, 22:06

co do szczepienia to niestety płatene,bo ja miałam takie w kwietniu i płaciłam 115 zł
co :ico_szoking: a czemu?
My mamy teraz szczepienie na jutro dokładnie (ale pewnie nie będzie szczepiony, bo ma okropny katar :ico_zly: ) i nikt nam nie mówił, że jest ono płatne :ico_olaboga:

Aniula ja zapomnałam, że Ty miałaś pierwszą cesarkę :ico_wstydzioch: , ja też jakoś wolę cesarki, bo mniej stresu :ico_sorki:

Oj a Aduś codzień to nowe słowa mi mówi, dziś np jedziemy autem, i deszcze zaczął padać, a ten paluszkiem na szybę pokazuje i mówi "ooooo deść" :-D , ja się pytam "co synku powiedziałeś?" to powtórzył jeszcze kilka razy :-D

Dla mnie to jest nowość, bo Oliwcia miała ciężką mowę, i tak naprawdę zaczęła mówić, jak skończyła 2 latka, a ten mały bąbel jest ze wszystkim do przodu :ico_brawa_01:
Nadia nawija po chinsku
oj uwielbiam takie trajkotanie maluchów :ico_brawa_01:

Aniula

27 maja 2012, 22:15

aniaj84, hej a wtracaj sie kochana ile chcesz :ico_oczko: dziekuje za informacje wlasnie tak myslalam ze bedzie platne obilo mi sie gdzies o uszy :ico_noniewiem:

buzok14, daj zna czy zaszczepili malego i jak tak to koniecznie napisz czy placilas :ico_sorki:
No prosze jaki zdolny chlopczyk z Adrianka :ico_brawa_01:

Nadia to glownie mowi mama,tata,da(czyli daj :-D ) kaka(kaczuszka :-D ) tiko tiko(piesek :-D ) bo tescow pies nazywa sie figo dlatego wszystkie burki tak nazywa hehe

Oki uciekam pod prysznic i troszke polezec bo dopadlo mnie zmeczenie dobranoc

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 maja 2012, 00:30

czesc

ja pom imprezie wiec jeszcze zmeczona bo sie wyszalalam. choc fizycznie super ale % nie wyparowaly hehe

tydzien temu bylismy na weselu a dzis mam wrazenie ze gorzej sie czulismy

a tez wrocilismy o 5 rano
w ogole weekend byl mega ikntensywny imprezowy i towarzyski. co kocham!!
mielsimy moja sis jako opiekunke wiec wykorzystalismy sytuacje z adaskiem

Buzok my sie przeprowadzamy niedlugo. i tam planuje szukac pracy. nie wiem ile czasu mi to zajmie. ale do zlobka i tak chcialabym olafa zapisac. na poczatek poki nie bede pracowala to 2-3 razy w tyg na ok 3 godz

mam nadzieje ze bedzie taka mozliwosc. bo to zalezy do miejsc

super Adrianek sie rozgaduje hehe

u nas Olo powtarza duzo po swojmemu i sporo gada w kolko po chinsku. przez telefon to swiruje. chodzi po calem domu z tel przy uchu i dyskutuje
a z takich slow zrozumialych to "lelo" (leon) "dzieci" "kuku" "ti=ta"(zegar) "papa" i takie inne nasladownictwa zwierzat itd. nie pamietam wszystkiego
no i TATA BABA,
mama powiedzial moze kilka razy hehe
na dziadka tez mowi BABA

a na mnie jakos niespecjalnie
hehe

Aniula ja nie mam pojecia jak to jest ze szczepieniem
my za kazde placimy
bo wykupilsmy 5w1

ale nie szczepilismy jeszcze po roczku. moze na wakacjach
czekam az minie okres po ost drgawkach 4 mies
bo tak zalecila naurolog

pozdrawiam was papa

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 maja 2012, 12:46

Witam!
Adriana nie zaszczepiłam bo jednak to przeziębienie :ico_chory: , dostał leki i kurujemy się przez tydzień, a za tydz - zobaczymy :ico_noniewiem:
Pytałam doktorki i mówiła że nic nie będę płacić za tą szczepionkę :ico_noniewiem:

Sorki że się nie rozpisuję ale brak sił i energii :ico_placzek: , mały przez ten katar nie śpi w nocy i w dzień okropnie łobuzuje :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”