no ja z kolei nie zdążyłam zdecydować się na dziecko. Po prostu zaszłam w ciąże, ale nie do końca byłam na to zdecydowana. Do tej pory myślę, że mogłam jeszcze poszaleć, ale wyszło jak wyszło i cieszę się, ze mam takiego fantastycznego synka. Dlatego może zależało mi na tym, żeby moje ciało po ciąży się nie zmieniło no i na szczęście jest jak nie naruszone. Mam tylko delikatną bliznę po cesarce, ale myślę, że i to w końcu będzie mniej widoczneale w ogóle mnie nie rusza zmiana piersi bo wiedziałam, e mają pprawo ulec zmianie poprzez karmienie i decydując sie na dziecie decydowałam sie na taką ewentualność.
No ja zawsze miałam małe więc wiedział że one wrócą do małego rozmiaru no i nastawiałam go że będą woreczki hehe .Jak na razie nic nie powiedział mi .Nie jest jakoś zniechęcony .Nadal tak samo mnie molestuje ;) hihiSzkieletorek a co mąż mówi na taką zmianę rozmiaru biustu?
Dokładnie tak .decydując sie na dziecie decydowałam sie na taką ewentualność.
no coś w tym jest. Ciągle chce się dążyć do doskonałości. Jak się patrzy na modelki przerobione w fotoszopie to chciałoby się wyglądać jak one. Może do ćwiczeń do ja zaparcia nie mam, ale ruszam się cały czas, uwielbiam grać w tenisa, jeździć na rowerze, tańczyć, więc jakoś tam się o tą figurę dbaJa majac 23 lata też mocno zwracałam uwagę na każdy uszczerbek na moim ciele hihihi.
to superNie jest jakoś zniechęcony .Nadal tak samo mnie molestuje ;) hihi
Ostatnio słyszałam fajny tekst który moim zdaniem jest maxymalną prawdą przynajmniej u mnie - że najlepszym lekarstwem na kompleksy jest kochający facet. A co do ćwiczeń to jestem z Tobą - sport to zdrowiePora ruszyc temat, kilogramy posżły w dół a skóra bleee, wiec czas wziać sie za to:)
a ogólnie Twoja mama ma małe czy duże piersi?Moja mama ma takie flaki że szok ale jak założy dobry biustonosz to cycki super jak malowane ehhehe
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość