Szczerze? niedziewczyny ale ja boje się porodu to mój 3 poród a tak panicznie sie boję że szok że umrę,że dziecku coś będzie wy też takie głupie myśli macie??
mnie wczoraj wkurzyłJest tu ktoś, kogo mąż dzisiaj nie wkurzył?
Zgłupiałam już...chyba 4 koła ale te 2 były wąsko rozstawione.ale spacerówka trójkołowa? Fajna ta quinny speedi tylko że jak nie chciałam trzykołowego.
Gosia u mnie za późno na takie morałydlatego pamiętajcie nie wyręczajcie facetów w niczym bo to się odbije na was
e tam za późno. Ja już z Pawłem to przerabiałam. Jak nie pomagał i zaczął pomagać. A teraz znowu się rozleniwił bo ja siedzę w domu i wszystko robię z Tomkiem. I tu widzę że błąd robię bo on zamiast się jakoś odwdzięczyć to uważa że tak ma być. A przecież zaraz drugie dziecko. I powinien więcej robić przy Tomku tym bardziej że on jest spory i to naprawdę nie jest kłopotliwe. Np usypianie Tomka to głaskanie go minutę po plecach. I co korona by mu spadłaGosia u mnie za późno na takie morały
o, mojego też. ja teraz mam taki system- M. go myje, przebierają sie w piżame, czytaja książeczke. a ja jestem potrzebna własnie żeby ucałować i po pleckach pomasować. to trwa maks 5 min to mam nadzieję że Agatka da tyle bratu czasu wieczorem od mamyNp usypianie Tomka to głaskanie go minutę po plecach
i ja czuję podekscytowanie twoją ccJa dzis jakas poddenerwowana jestem chyba dotarlo do mnie co nie coteraz to juz naprawde sie boje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość