boję się trochę tego że jak zbyt często i dużo będzie chciał mm to będzie potem otyły

a i oczywiście

Teraz bedzie szybko przybieral to taki okres, pozniej stanie i sie bardziej unormuje. Takze karm go jak glodny. Na ograniczenia jeszcze czas poki dobrze wyglada, czuje sie etcja do tej pory dawałam na żądanie tylko młody zaczął tak szybko przybierać na wadze że się przeraziłam i zaczęłam nad tym zastanawiać, stąd moje pytanie. Nigdy nie głodziłam małego.
dokladnie ... dlatego ja bede brala z apteki np. frezyderm, aderma, la roche posay .. z apteki wiadomo ze drozsze ale i pewniejsze .. bez parabenow, parafin i innych smieciCo do tego kremu to ja uważam, że nie musi być na tyle gorąco żeby młody siedział na golasa na słońcu żeby go wysmarować. Na każdym spacerze dziecko narażone jest na promienie słoneczne i chciałam go chronić bo ta jego skóra jest bardzo delikatna i szukam jakiegoś kremu który będzie miał fajną konsystencję, dobrze się rozsmarowywał i wchłaniał i filtr mineralny.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość