Martalka,i jak ,i jak wrazenia z porodu domowego ??? pozytywne czy masz jakies uwagi ?
z maluchami to na bank masz co robic
ja z 1 Maya i to jeszcze jak jest w szkole to musze tylko ogarnac sprawy typu zakupy,zamowienia,ewentualnie odbior czegos tam...no dzisiaj po szkole balet wiec juz musialam auto podstawic pod szkole zeby bylo szybciej...obiad zrobic zeby byl punktualnie o 5.00 i cala ta otoczka cukrzyocwa musi grac i buczec na czas ..
ale ze sie wyrobilam to mam teraz czas na kawke

...i zaraz skocze sobie przygotowac
pogoda super co?oj jak ja bym chciala zeby tak bylo z miesiac caaly...kupilismy mayi duzy basen ale coz ze jeszcze w kartonie schowany

...juz czekam zeby grilki sobie na obiad robic po kilka razy w tygodniu a nie tak od wieta czyli od pieknej pogody...
plany wakacyjne macie jakies fajne?my zostajemy w domku,teraz lecimy niedlugo na ostatnie zaplanowane wesele na ten rok-do pl...ale to doslownie na weekendzik...a na wakacje szkolne to modly o piekna pogode bede czynic coby pikniki w parku organizowac,na place zabaw chodzic i gdzie sie da!..juz czuje ze to bedzie dla mnie ciezki czas,jak tu jej zapewnic odpowiednia ilosc ruchu kazdego dnia