nie pamiętam która to radziła ale jak czuję że mnie zaraz skurcz chwyci to odginam palce do przodu tak nie wyciągam jak pozycja na obcasach tylko w drugą stronę i żaden skurcz nie chwytaco by surcze łydek nie męczyły

To sposób Qanchity, a dokładniej jej Mamy, której widzę że tu wszystkie wdzięczne jesteśmy!nie pamiętam która to radziła ale jak czuję że mnie zaraz skurcz chwyci to odginam palce do przodu tak nie wyciągam jak pozycja na obcasach tylko w drugą stronę i żaden skurcz nie chwyta
ja kupiłam japonki i balerinkiZresztą, co ja sobie teraz mogę kupić oprócz torebki?
niestety zmiana planówWęgry jak dobrze pamiętam?
To sposób Qanchity, a dokładniej jej Mamy, której widzę że tu wszystkie wdzięczne jesteśmy!![]()
Super! Ja też zakupiłam 2 sukienki dł. maxi na lato i czekam kiedy Tymek zechce wyjśćkupiłam sobie cudowną sukieneczkę turkusową o długości maxi - cudnie się układa na brzuszku, a i po porodzie będzie fajna, a Mężulkowi marynarkę lnianą - bardzo fajną, a za wszystko zapłaciliśmy jakieś 60 zł
Może to nie Węgry ale Wrocław to piękne miastojedziemy na tydzień do Wrocławia.
no to w takim razie strasznie Ci jestem wdzięcznaDzięki temu całą tą ciążę radzę sobie bez magnezu![]()
u nas to o tyle dobrze, że mojej siostry teściowie tam mieszkają ale od wiosny do jesieni siedzą na wsi w drugim końcu Polski. Więc mieszkanie mamy do dyspozycjiTeż mieliśmy w planach wyjazd majowy do Wrocka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość