Nasza córeczka będzie Liliana - i też nie mam zamiaru zmieniać tego imienia w żaden sposób. Choćby było tysiąc głosów na NIE. (i o ile będzie córeczka

dokładnieona miała swoje dzieci i nazwała je tak jak się jej podobało wiec ja swoje dzieci też nazwę wg mojego uznania
O kurcze,mam nadzieje,ze jednak ani Ty ani Tomek sie nie zaraziliscie.A do mnie właśnie siostra zadzwoniła że jej córka ma szkarlatynę a kontakt cały czas z nią miałam Tomek zresztą też. Pytała się lekarki o mnie, w sumie powiedziała że nie ma zagrożenia wiadomo bym się nie przytulała ani nic ale bardziej u dzieci problem. Ale i tak się martwię lece poczytać w internecie.
No bo antybiotykiem chyba jakims specjalnym,ale do poradni przy szpitalnej takie terminy są ,a normalny lekarz nie chce sie tego podjąć;/Myślałam że antybiotykiem każdy lekarz może.
Jak się mały uprze to mam jeszcze szanse na 2 wizytyteraz to juz napewno ostatnia
no właśnie u mnie to samo za tydzień mam wizytę i ciekawe czy to ostatnia czy dotrwam w ogóle... jutro idę do spzitala na KTG i będzie mnie lekarz mój badał jeszcze to ciekawe czy coś się "otworzyło" tam na doleMadleine napisał/a:
teraz to juz napewno ostatnia
Jak się mały uprze to mam jeszcze szanse na 2 wizyty
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], PalmaKaply i 1 gość