hej laski! u nas dzisiaj chyba w miare ladnie bedzie, kurcze jak mnie ta anglia wkurza, koniec czerwca a my dalej w bluzach i swetrach czekamy na lato..
A co do zachowania synka, kurczę, a czy on świadomie Wam robi krzywdę, tzn. czy wie,że to boli, bo, szczerze, to ja nie wiem, czy takie maluchy mają świadomość takich zachowań
czasami jak sie bawimy to tak szczypie ale wydaje mi sie ze nie wie po prostu ale czasami lezymy sobie a on nagle M za nos z calej sily lapie, tak ni stad ni z owad i sie nie smieje tylko patrzy na reakcje.. a wczoraj np trzymam go na rekach a on mnie po dekolcie otwarta raczka bil i to tak z impetem, zlapalam go i mowie ze nie wolno to sie zaczal wsciekac i jak tylko puscilam mu raczke to od razu zaczal znow, a jak go odlozylam to ryk.. nie moge sie doczekac az sie przeprowadzimy, wtedy jak cos bede go do drugiego pokoju na chwile wynosic za kare i tyle, moze sie nauczy...
Mad gratulacje!! super ze wszystko poszlo dobrze
dla Maciusia
na pewno bym sie nie usmiechala przy tym, bo niektorzy tak robia, ze dziecko bije itp a oni sie smieja ze niby tak do zartow, ze to tak w zabawie robi, a w sumie to dziecko potem z tym rosnie przeciez
no czasami jak sie wkurze to ciezko sie powstrzymac jak go odloze a on nieraz takie smieszne minki robi obrazone ale trzymam sie jak moge albo wychodze do kuchni bo wiem ze jak sie zasmieje to bedzie dla niego zabawa a nie upomnienie
elibell dzieki, a ona leci jeszcze w tv ?
kwiatunio super fotki :) to Ty taka harleyowa babka jestes
fajnie, tez chcialam sie nauczyc jezdzic na motorze ale cos biegow nie moglam zalapac, wywalilam sie i mi sie odwidzialo
jula ja bym sie tak nie martwila tym zelazem, lekarze czesto zapisuja wg jakiejs rozpiski a nie patrza indywidualnie, poza tym jak robisz badania to tez akurat w tym czasie moze byc nizszy poziom we krwi po prostu, czy sie myle?
a jakies inne objawy anemii ma czy nie? chyba pisalas ze nie, co?
ladybird ja tez sie martwilam zabkami a w koncu wyszly, mysle ze nie masz co sie przejmowac, podobno po roczku moga dopiero wychodzic.. a bylas moze u lekarza zapytac co mysla?
U nas prawie 8 zęboli, jedna jedynka górna się wybija jeszcze
o jaa
u nas tylko dolne jedynki i widac juz gorna jedyneczke
szkieletorek, a Ty to chyba pedantka co do sprzątania co?
haha tez mialam to pisac
ja okna mylam ostatnio przed Bozym Narodzeniem
ale Oli nie siega wiec sladow paluszkow nie ma, dla mnie sa czyste
[ Dodano: 26-06-2012, 13:02 ]
lady
patrzylam na innych forach to jedna dziewczyna sie martwila ale byla u lekarza i babka jej powiedziala ze nie widac ale sa wyczuwalne, wiec moze idz do lekarki zeby sprawdzila? a druga pisala ze mozna isc do stomatologa i nie wiem czy zrobic przestwietlenie czy co ale jakos sie sprawdza czy wszystko jest ok, stomatolog napewno bedzie wiedzial.
ale sporo osob pisze ze w 13-14 mcu wychodzily wiec nie wiem sama, mozesz jeszcze poczekac