tadam!!!
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 06#5739606
[ Dodano: 28-06-2012, 19:03 ]
Ages napisała ze rodziła ze znieczulenie ZO i ze poleca. Mały zrobił od razu kupkę na mamusię po wyjściu z brzuszka i że póki co to je i śpi
ja dzisiaj kupiłam w hm dwa biustonosze 80e. A normalnie przed ciążą nosiłam 75D teraz mam 75F. I myślę że ten z hm powinien być dobry. zobaczymy mam 28 dni na oddanie. A co dziwne te 80 pod biustem jest takie jak te 75. Strasznie dziwna rozmiarówka więc myślę że bez przymierzenia nie ma co kupować.( 75 C) to teraz do szpitala mam kupic D czy E? bo juz zgłupiałam...
wow super ogromne gratulacje Ale powiem wam że malutki jest Jonatanek. A sam się poród zaczął czy jej wywoływali?Ages napisała ze rodziła ze znieczulenie ZO i ze poleca.
ja zawsze miałam wilgotno i w ciąży i przed że z wkładkami chodzę a teraz nie zauważyłam jakiejś różnicy.czy Wy tez na koncowce ciazy macie " tam" cały czas wilgotno ?
A za ile stoją średnio? Bo u mnie w komisie dziecięcym coś podobnego stoi ale teraz nie pamiętam...135zł?A ja poluję na tą huśtawkę używaną na allegro
No wg suwaczków to teraz Kasiala a ja zaraz po niej. Ale biorąc pod uwagę moje krótkie cykle to chyba jestem przed Kasią albo dokładnie tak samo.To teraz Ty następna w kolejce powiem wam że strasznie jesteśmy kulturalne żadna się nie wcina w kolejkę
Quanchita mam nadzieję że ta głupawka u Twojego męża to chwilowa To teraz Ty następna w kolejce powiem wam że strasznie jesteśmy kulturalne żadna się nie wcina w kolejkę
hmmm... o mnie wszyscy zapomnieli kurde przydało by się wcześniej urodzić bo okazuje się ze później mąż nie będzie mógł iść na "urlop" bezpłatny bo on na zleceniu a kolega idzie od 16 lipca i jak nie urodzę do terminu to później będę sama... tzn z teściami bo oni od 16 idą na urlop ale wiaodmo ze wolę męża!!! tyle ze na poród ze mną pojedzie...Qanchita, teraz mocno zaciskamy kciukasy za Ciebie!
nie to nie ta jak patrzyłam pół roku temu to stały po 300-400zł używane. Teraz powariowali i ponad 400 są a tą co znalazłam za 380zł była.ale teraz nie pamiętam...135zł?
ja nie wiedziałam że tak chcesz wcześniej urodzić. To ok jak kolejka to kolejka teraz Twoja kolejo mnie wszyscy zapomnieli
ale ja jeszcze miesiąc zamierzam chodzić w ciążyNo ale znając życie Gosia to będę rodzić razem z Tobą
ale ja po pół roku zamierzam sprzedać niewiele taniejO masakro
nie kracz nie kracz żeby nie wyszło że za miesiąc nie urodzę i wtedy będziecie się ze mnie śmiać jak będę wam narzekałaI pewnie dlatego, że zamierzasz to urodzisz wcześniej
nAWET TAK NIE MOW BO JA CHCE URODZIC WCZESNIEJ ,A PEWNIE PRZENOSZĘ ) sory za caps lock.I pewnie dlatego, że zamierzasz to urodzisz wcześniej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość