margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2012, 11:17

hej
stawiamy z Melcia z okazji jej pół roczku :ico_brawa_01:
Obrazek

miałam być od dzis w pracy ale myśle wczoraj zajdę zapytam co i jak i czy napewno
a tu niespodzianka mam jeszcze 10 dni wolnego :)
także korzystamy jak się tylko da :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2012, 11:24

Przeskoczyło mi coś pod lewą łopatką. Każdy ruch sprawia cholerny ból... Jak mogę sobie pomóc ? :ico_placzek: Ciężko mi mala podnosic czy schylac sie bo nachrzania :ico_placzek:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2012, 12:39

moze masaż by pomogł?
Nie ma mi go kto w tej chwili zrobic, bo jestem sama z mala. A sama nie dam rady bo nie dosiegne. Zostaje cierpiec do popoludnia az D. wroci. Sypię się normalnie :ico_noniewiem:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2012, 12:42

Chcialam isc na spacer ale wole zostac w domu bo jeszcze wozek mi spadnie z mala przy znoszeniu jak zacznie bolec. A tak fajnie przyjemnie jest na dworze :ico_noniewiem:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2012, 13:05

u nas dzisiaj fajna pogoda, bo ciepło, ale nie taka duchota
tu wlasnie to samo i chcialam dluzej pochodzic..

A zupke robisz sama ? czy sloiczkowa ?

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 lip 2012, 13:14

Mad., może jakaś masc rozgrzewajaca by pomogła :ico_noniewiem: albo chociaż przeciwbolowa
Gabi, a Ty się nie rejestrujesz w przychodni? A jak dziecko jest chore to tez takie klocki macie?

Czekam aż mały bobek wstanie I też będzie jadł zupke :-) właśnie Gabi Lila jest sloiczkowa? Borysa naciąga niezależnie jaki sloiczek z zupa mu dam

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

10 lip 2012, 15:12

witajcie mamuski!
po długiej neobecności wracam do życia. Doczytałam zaległe posty:)) Egzaminy zdane, wiec trzeba korzystac z wakacji, bo niestety od wrzesnia do pracy :ico_placzek:
Moja starszyzna na koloniach, wiec jestem tylko z Olą, która robi sie coraz bardzij cudowna. wczoraj nauczyła sie piszczęc z radosci, wiec jak tylko kogoś zobaczy to piszczy w głos i sie śmieje, a przy tym tak macha raczkami i nóżkami, ze trudno ja utrzymac.
Mad- śliczna zdjęcia Martynki, urocza córeczka;) co do bólu to nie pomogę, jak mnie cos łapie staram sie to przetrwać, nie stosują leków ani masci, ale mojejmu mezowi na strzyknięcia i bóle tego typy kapsiplastry pomagają.
Beatka- aż ta Twoja córeczka jest już duża, a jaka poważna, hohoh
Nostrono- najlepszego z okazji rocznicy!!! brava za kolejne ząbki dla Synka!!!
Dzwoneczek- Biedaczko- masz sie z tymi chorobami, przykro mi, ale moze bedzie lepiej, trzymma kciuki:)

[ Dodano: 10-07-2012, 15:12 ]
Margolcia- bravo dla Amelki!!!!

[ Dodano: 10-07-2012, 15:14 ]
ja też zaczełam wprowadzac Oleńce posiłki- już jadła jabłuszko, marchewkę, jabłuszko z bananem zrobiło furrorę i piła soczek marchwiowo- jabłkowoy:)

[ Dodano: 10-07-2012, 15:17 ]
Gabi- współczuję takiej organizacji przychodni, musi cię to nieżle wkurzac, u nas jest podobny problem, na szczęscie lekarka to matka mojego kolegi z klasy, wieć ja dzwonię bezpośrednio do niej i umawiam sie na konktretną godzinę, bo w przeciwnym razie musiałabym czekac w poczekalni z dziecmi chorymi kilka godin, zeby zaszczepić mała: :ico_zly: koszmar

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

10 lip 2012, 18:53

agasio, cześć, a wiesz, ze myślałam dzisiaj o Tobie? że dawno się nie odzywałaś...
dla Oleńki za nowe umiejętności i smaki
Bardzo mi miło z tego powodu :-D

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lip 2012, 22:04

hehe..dziewczyny wy zawsze poprawicie mi humor :ico_oczko: :-D dziękuje:****

agasio, to teraz ciesz sie wakacjami i ciesz sie chwilami z Oleńką :-D

nastromo gratuluję nastepnego ząbka :ico_brawa_01:

gabi :ico_szoking: znow sie nie udało!!! To kiedy 5-te podejście??? I tym razem skuteczne???
na pizzę przy okazji, a miałam się odchudzać :ico_wstydzioch:
:ico_szoking: z czego???? Bardzo zgrabna z ciebie dziewczyna! Nie żałuj sobie :-D

jesteśmy po wizycie u hematologa...wyniki krwi troszkę sie pogorszyły, śledziona i wątroba powiększona :ico_noniewiem: (tak jak kiedyś u Dawidka) ale doktor mowi ze to przez te zapalenie oskrzeli ktore teraz wyleczyliśmy. Oby!!! :ico_sorki: Na szczęście żelaza nie musimy stosowac. :ico_sorki: Nastepna kontrol we wrześniu!

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lip 2012, 20:41

No wlasnie patrze i co tu tak cicho ??? :ico_szoking:

Ja mecze sie dalej z bolem pod lopatka. Wczorajmusialam mame do mnie zwerbowac by mala sie zajela bo jej nosic nie moglam bo lapaly jakby skurcze. Potem przeszlo po tabletkach i masci przeciwbolowej.
Za to w nocy obudzilam sie z placzem tak bolalo. Kazda pozycja to coraz gorszy bol.
Masc rozgrzewajac jak dotad pomogla. Jak nie przejdzie bede musiala isc do lekarza. Mama mowi ze to moze byc cos od kregoslupa :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”